Baložos aizvadīta siltumtrases būvniecības ieceres publiskās apspriešana

Ceturtdien, 24. janvārī, plkst. 18.00 Baložu pilsētas kultūras namā norisinājās siltumtrases būvniecības ieceres publiskās apspriešanas sanāksme. Tikšanās reizē SIA “Baložu siltums” pārstāvji demonstrēja izsmeļošu projekta prezentāciju un iepazīstināja klātesošos Baložu pilsētas iedzīvotājus ar siltumtrases izvietojuma variantiem.


Publiskās apspriešanas laikā tika skaidrotas atšķirības siltumtrases izvietojuma variantos un pārrunāta finansiālā ietekme uz Baložu pilsētas siltumapgādes tarifu nākotnē. Apspriedē izmantoto prezentācijas materiālu aicinām skatīt šeit.
 

SIA “Baložu siltums” siltumtrases būvniecību paredzējusi projekta “Baložu un Titurgas savienojoša siltumtrases posma izbūve, paaugstinot siltumapgādes sistēmas efektivitāti un veicinot pāreju no fosilajiem uz atjaunojamajiem energoresursiem” ietvaros, paredzot savienot Baložu pilsētas abas katlumājas: Krišjāņa Barona ielā 1 un Rīgas ielā 18A. Šajā nolūkā SIA “Baložu siltums” lūdzis pašvaldību uzsākt publisko apspriešanu, lai noskaidrotu optimālo siltumtrases izvietojumu šī projekta realizēšanai, kā arī teritorijas rezervēšanai Baložu pilsētā.
 

Lēmumu par siltumtrases būvniecības ieceres publisko apspriešanu Ķekavas novada dome pieņēma pagājušā gada decembrī.

 

Attīstības un būvniecības pārvalde

25.01.2019.

 

  Drukāt