Kalnakrogā notika pirmā Ķekavas novada uzņēmēju padomes (ĶNUP) rīkotā uzņēmēju balle

 

11.martā Kalnakrogā novada uzņēmēju biedrības aicināti uz balli bija ieradušies vairāk kā 70 uzņēmēji. Tie bija gan ĶNUP biedri, gan pārstāvji no Rīgas, Carnikavas, Mārupes un Ādažu uzņēmēju organizācijām, kā arī tie Ķekavas uzņēmēji, kuriem interesēja iepazīties ar ĶNUP, jo uz pasākumu tika aicināts ikviens, kurš ir un jūtas kā Ķekavas novada uzņēmējs.
 
Pasākuma ievaddaļā ĶNUP valdes priekšsēdētāja Angelika Bondare izstāstīja par paveikto pirmajā darbības gadā un tālākajiem plāniem, kā arī aicināja uzņēmumus pievienoties ĶNUP, lai paplašinātu savus biznesa kontaktus, iekļūtu informācijas aprites grupā un kopīgi risinātu dažādus uzņēmējiem svarīgus jautājumus. Dalībnieki tika iepazīstināti ar ĶNUP jauno valdi – Angeliku Bondari (SIA Ūdensdrārzs), Agni Grauduli (SIA Dārzs un Vide), Zani Ešenvaldei (SIA Skvoša dārzs), Juri Žilko (SIA Peletons) un Feliksu Vaivodu (IK Legal Solutions). Tika stāstīts par pagājušajā gadā ĶNUP kopīgi ar Ķekavas TIC rīkoto pasākumu „Iepazīsti” savējos 2010” un apbalvoti labākie uzņēmēji, kuri piedalījās kā kontrolpunkti - SIA "Autonams Lotes" un PF "Ķekava". Visiem klātesošajiem tika paziņots šī gada pasākuma datums 31.jūlijs, kurā uzņēmēji var piedalīties kā kontrolpunkti, atbalstītāji (sponsori), kā arī dalībnieki ar savām komandām. Klātesošie tika iepazīstināti arī ar 8.-10. septembrī plānotā starptautiskā pasākuma Via Ķekava programmu.
 
Oficiālajā daļā vārds tika dots Ķekavas novada Domes priekšsēdētājam Robertam Jurķim, kā arī pārstāvjiem no Carnikavas, Rīgas un biznesa kontaktu tīkla List! uzņēmēju klubiem. Runu starplaikos balles dalībniekus priecēja bērnu deju grupas "Krikši" (privātā pamatskola Gaismas Tilts 97) uzstāšanās un sporta deju paraugdemonstrējumi Kristapa Cīruļa audzēkņu izpildījumā. Visā vakara gaitā uzņēmēji izmantoja izdevību veidot jaunus kontaktus un iespējams pat vienoties par kopīgiem darījumiem un jaunām biznesa idejām.
 
Balle, pulcējot tiek daudz uzņēmēju, noteikti bija izdevusies un tikai vēlreiz apliecināja, ka uzņēmējiem ir nepieciešami pasākumi, kuros iespējams dibināt jaunus un stiprināt esošos kontaktus, jo katra veiksmīga biznesa pamatā lielā mērā ir savstarpēja pazīšanās un uzticēšanās.
 
 
Sagatavoja:
Zane Ešenvalde
ĶNUP valdes locekle
29179339
zane@zanzibara.lv
 
 
 
 
  Drukāt