Uzsāk veselības profilakses pasākumu ciklu

22.februārī plkst. 15.30 Ķekavas kultūras nama viesību zālē notiks pirmais no bezmaksas veselības profilakses pasākumiem, kurā uzstāsies divi ārsti- gastroenteroloģe Ilona Vilkoite un ginekoloģe Katrīna Kalniņa. Pasākuma laikā būs iespēja uzzināt par gremošanas sistēmas (kuņģa, kolorektālo) un reproduktīvās sistēmas (olnīcu, dzemdes kakla, krūšu) onkoloģiju, kā arī uzdot jautājumus speciālistēm.

 

Veselības profilakses turpmāko bezmaksas pasākumu galvenās tēmas būs saistītas ar sirds un asinsvadu sistēmas veselību, vēža profilaksi, reproduktīvo veselību un garīgo veselību. Vadoties no iedzīvotāju intereses, ir iespējamas arī citas tēmas vai pasākumu atkārtošana. Plānots, ka pasākumi visā novada teritorijā notiks šogad 2019. gadu un arī nākamgad. Lai saņemtu informāciju par turpmākajiem pasākumiem, lūdzam rakstīt uz e-pastu: veseliba@kekava.lv.

 

Aicinām iedzīvotājus rakstīt arī par konkrētām tēmām vai speciālistiem, kurus vēlaties dzirdēt un satikt. Īpaši aicinām atsaukties veselības aprūpes profesionāļus, kas dzīvo mūsu pašvaldībā, bet līdz šim nav bijuši saistīti ar aktivitātēm novadā, lai apspriestu sadarbības iespējas iedzīvotāju veselības veicināšanā. Veselības profilakses pasākumi notiek ESF un valsts līdzfinansēta projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakse Ķekavas novadā, 1.kārta”, nr. Nr.9.2.4.2/16/I/094, ietvaros.

 

P/A "Ķekavas ambulance"

12.02.2019.

  Drukāt