Domes vadība ar uzņēmējiem pārrunā aktuālos sadarbības jautājumus

Otrdien, 26.februārī, Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire kopā ar vietniekiem Aigaru Vītolu un Valtu Variku, kā arī uzņēmējdarbības atbalsta speciālisti Kristīni Danovsku tikās ar Ķekavas novada uzņēmēju padomes valdi un aktīvajiem biedriem, lai pārrunātu aktuālos sadarbības jautājumus.


Pārrunāto jautājumu lokā bija gan jautājumi par Eiropas Savienības projektu apgūšanu ar mērķi veicināt uzņēmējdarbību novadā, gan uzņēmēju kontaktu dibināšana ar ārvalstu uzņēmējiem no sadraudzības pilsētām.


Tāpat tika diskutēts par nodarbinātības jautājumiem novadā- gan attiecībā uz darbaspēka trūkumu, gan iespēju uzņēmējiem piedalīties skolēnu vasaras nodarbinātības projektā, kā arī vakanču publicēšanas iespējām pašvaldības informatīvajos kanālos.


Ķekavas novada domes priekšsēdētāja atkārtoti uzsvēra, ka uzņēmēji ir aicināti vērsties ar jebkuru problēmsituāciju vai priekšlikumu pie pašvaldības speciālistiem, lai kopīgi risinātu un pārrunātu aktuālos jautājumus, nonākot pie konstruktīva risinājuma vai rīcības plāna.


Viktorija Baire aicina uzņēmējus nekautrēties vērsties pie pašvaldības pēc padoma vai palīdzības: “Sadarbība veidojas no abu pušu dialoga. Esam atvērti sarunām, un priecāsimies, ja uzņēmēji pašvaldību informēs par novērotajām sniegto pakalpojumu nepilnībām vai faktoriem, kas traucē virzīties uz uzņēmējdarbības mērķu sasniegšanu.”
 



 

Administratīvā pārvalde
26.02.2019.

  Drukāt