Atsākti stāvlaukuma būvniecības darbi Ķekavā, Gaismas ielā 19

Ķekavas novada pašvaldības Īpašuma pārvaldes speciālisti informē, ka noslēdzoties tehnoloģiskajam pārtraukumam, 11. martā ir atsākti būvniecības darbi stāvlaukumā pie Ķekavas novada pašvaldības administrācijas ēkas Gaismas ielā 19. 14.martā, Gaismas ielā 17 paredzēta elektrības padeves pārtraukšana.


Martā būvnieki turpinās strādāt pie pazemes komunikācijas tīklu izbūves, savukārt no aprīļa atsāksies arī ceļu seguma remontdarbi.


Būtiski, ka ceturtdien, 14.martā, plkst.09.00-18.00, sakarā ar elektrotīkla rekonstrukcijas darbiem, plānota elektrības padeves pārtraukšana Ķekavā, Gaismas ielā 17. Aicinām iedzīvotājus ņemt vērā, ka šajā laika posmā nestrādās Ķekavas kultūras nams, Latvijas Pasta Ķekavas filiāle, Swedbank bankomāts, kā arī veikali, kas atrodas šajā adresē.


Jau iepriekš ziņots, ka stāvlaukuma rekonstrukcijas ietvaros paredzēts pārbūvēt ietves, brauktuves, siltumtrasi, pazemes komunikāciju tīklus un elektroapgādes kabeļus, kā arī izbūvēt lietus ūdens kanalizāciju un ielu apgaismojumu. Tāpat būvdarbu zonās plānots atjaunot esošo ceļu segumu.



Administratīvā pārvalde

12.03.2019.

  Drukāt