Ķekavā norisināsies praktisks seminārs “Ķekavas novads ceļā uz sociālo uzņēmējdarbību”

16. aprīlī no 17.00 līdz 19.00 Ķekavas kultūras namā, Gaismas ielā 17, Ķekavā notiks bezmaksas praktiskais seminārs par sociālo uzņēmējdarbību.


Sociālā uzņēmējdarbība ir bizness ar mērķi risināt kādu sociālu problēmu, radot preces un pakalpojumus ar augstu sociālo pievienoto vērtību. Lai gan sociālā uzņēmējdarbība Latvijā vēl joprojām ir jauna tēma, tomēr kopumā jau vairāk kā 150 dažādi uzņēmumi un organizācijas ir izvēlējušās īstenot šo darbības veidu, lai radītu pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā. Ķekavas novadā jau veiksmīgi darbojas sociālie uzņēmumi SIA “Dzīvības poga” un SIA “Enģeļu pasts”, kā arī vairāki uzņēmumi un biedrības, kuru darbībā redzamas sociālā uzņēmuma pazīmes, piem., SIA “Dabas zirgi”.

Semināra iesākumā par sociālās uzņēmējdarbības tiesisko regulējumu, piemēriem Latvijā un ārzemēs, kā arī finansējuma piesaistes iespējām stāstīs Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas valdes locekle un sociālās uzņēmējdarbības akseleratora New Door Riga direktore Diāna Lapkis. Semināra otrajā daļā notiks praktiska darbošanās, kurā dalībniekiem būs iespēja strādāt pie idejām un risinājumiem to praktiskai realizēšanai Ķekavas novadā.

Pieteikšanās pasākumam līdz 10. aprīlim šeit: https://goo.gl/kXqucp

Seminārs paredzēts uzņēmējiem, lēmumu pieņēmējiem un NVO sektora pārstāvjiem.

Pasākumu organizē sociālās uzņēmējdarbības vēstniece, SIA “Dabas zirgi” radītāja Līga Broduža sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldību un Latvijas sociālās uzņēmējdarbības asociāciju un British Council pārstāvniecības Latvijā atbalstu.
 

Līga Broduža
info@dabaszirgi.lv
+371 29330370
  Drukāt