Salabotas satiksmei bīstamās bedres gandrīz 370 kvadrātmetru platībā


Ķekavas sadzīves servisa centrs (ĶSSC) no februāra līdz aprīlim īpašu uzmanību pievērsa satiksmei bīstamo bedrīšu remontdarbiem, pielietojot nepilno tehnoloģiju, kas paredzēta ziemas laikapstākļiem. Kopējā novadā atjaunotā ceļa seguma platība mērāma gandrīz 370 m2.



Šajā ziemā piedzīvoto gaisa temperatūras svārstību dēļ vairākās Ķekavas novada ielās bija izveidojušās satiksmei bīstamas bedres, kas nu ir aizpildītas ar asfaltbetonu, radot drošus pārvietošanās apstākļus. Bedru aizpildīšanai izmantotas gandrīz 40 tonnas aukstā asfaltbetona.

 

 


Ielu remontdarbi veikti visā novada teritorijā:

  • Ķekavā (Pliederu, Ausekļu, Celtnieku, Dārznieku, Pļavu, Odukalna, Skolas un  Atmodas ielās),
  • Baložos ( Kr.Barona, Titurgas, Ezeru un Purva ielās, kā arī Uzvaras prospektā,
  • Katlakalnā (Pļavniekkalna un Naudītes ielās)
  • Daugmalē (Ciemata, Siltumnīcu un Drunku ceļos),
  • Krustkalnos (Kartupeļu ielā),
  • Rāmavā (Liepu alejā, autoceļs V2D).


ĶSSC speciālisti secinājuši, ka viena no kritiskākajām situācijām bija novērojama Krustkalnos, šajā teritorijā kopējā aizpildīto bedrīšu platība mērāma 36 m2 platībā.


ĶSSC pārstāvis Elvijs Novickis atgādina, ka ziemā veiktie bedrīšu remontdarbi īstenoti ar mērķi novērst avārijas situācijas un nodrošināt drošu satiksmi līdz brīdim, kad laikapstākļi būs labvēlīgi kvalitatīva ceļa seguma remonta veikšanai.


Autobraucēji aicināti informēt par satiksmei bīstamām bedrēm arī uz citām Ķekavas novada pašvaldības ielām un ceļiem, zvanot pašvaldības ceļu inženierim Arvim Krūmiņam pa tālr. 67847163.

 

Administratīvā pārvalde

09.04.2019

  Drukāt