Darba birža "Audz kopā ar savu novadu!” jau 16.maijā

Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar Jaunatnes iniciatīvu centru aicina darba meklētājus, jauniešus un uzņēmējus 16.maijā Ķekavā, Doles Tautas namā piedalīties un apmeklēt darba biržu “Audz kopā ar savu novadu!” 


Pasākuma ietvaros būs iespējams iepazīties ar aktuālajām Ķekavas novadā esošajām vakancēm un darba piedāvājumiem vienuviet.


Ja esi Ķekavas novada uzņēmējs
un meklē darbiniekus, iesūti savas vakances un piedalies Ķekavas novada darba biržā ar savu stendu! Tā ir iespēja satikt potenciālo darbinieku klātienē, kā arī parādīt, ka iespējas izaugsmei ir tepat blakus – savā novadā! Ja vēlies dod darbu vasaras mēnešos skolēnam, piesaki savu vakanci šeit!


Ja esi skolēns, tad ņem vērā, ka darba biržas ietvaros sāksies pieteikšanās arī skolēnu vasaras nodarbinātības projekta vakancēm. 

 
Darba biržas ietvaros uzņēmumu vadītājiem, īpašniekiem, personāla speciālistiem, kā arī citiem interesentiem būs iespējams gūt jaunas zināšanas divās meistarklasēs, kas norisināsies Ķekavas bibliotēkā:

  • Meistarklase "Darba devēju izaicinājumi, integrējot Millenium - Z paaudzes darbiniekus komandā. Veiksmīgas pieredzes stāsts." Lektors- Igors Roms.
  • Meistarklase "Pieprasītākās spējas un prasmes šodienas darba tirgū, nākotnes profesijas." Lektore- Laura Kursīte.


Meistarklases iespējams apmeklēt bez maksas, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās rakstot uz e-pastu info.uznemumiem@kekava.lv.


Gaidīsim Jūsu pieteikumu stenda vietai un vakancēm, rakstot uz e-pastu info.uznemumiem@kekava.lv . Plašāka informācija, zvanot: 29374340.


Pasākuma programma


Paraugs vakances pieteikumam



Administratīvā pārvalde

25.04.2019.

  Drukāt