Ķekavas novadā Krustkalnos atklāj jauno būvniecības veikalu “Kurši A7”

 25. aprīlī Ķekavas novadā Krustkalnos svinīgi tika atklāts lielākais un modernākais no visiem SIA “Tirdzniecības nams Kurši” būvniecības veikaliem “Kurši A7”.

 

Svinīgajā atklāšanā piedalījās arī Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire, kura izteica gandarījumu, ka uzņēmums par jaunā veikala mājvietu izvēlējies tieši Ķekavas novadu, tādējādi apliecinot mūsu novada priekšrocības un sniegtās iespējas uzņēmējdarbības veiksmīgai attīstībai.  Novēlot labus panākumus un izturību, uzņēmuma vadībai dāvanā tika pasniegts Ķekavas novada Daugmalē bišu sarūpētais šūnu medus rāmis.
 
Kā ziņo uzņēmuma pārstāvji - tieši “Kurši A7” būs līdz šim lielākais un modernākais no visiem SIA “Tirdzniecības nams Kurši” veikaliem. Lai to uzbūvētu un labiekārtotu apkārtni, iztērēti pieci miljoni eiro, bet būvniecības darbus veica “TN Kurši” mātes uzņēmums SIA “Augstceltne”.
 
 
Jaunais būvmateriālu veikals “Kurši A7” atrodas blakus tirdzniecības centram “A7” Rīgas–Ķekavas–Bauskas šosejas malā.  Veikala nosaukums esot izvēlēts tā atrašanās vietas dēļ uz A7 šosejas, kas būs pa ceļam ikvienam, kurš pārvietojas pa Bauskas šoseju.
 
Jaunā veikala kopējā platība ir 5000 kvadrātmetri. Klientiem šajā veikalā tiks piedāvāts būvmateriālu, dārza un celtniecības preču klāsts, tostarp santehnikas preces, apdares materiāli un instrumenti. Šis būs divdesmitais TN “Kurši” veikals Latvijā, un līdz ar tā atvēršanu tiks radītas 50 jaunas darba vietas.
 
 
Administratīvā pārvalde
25.04.2019.
  Drukāt