“Partnerība Daugavkrasts” aicina iepazīt realizētos projektus Ķekavas novadā

10. jūlijā “Partnerība Daugavkrasts” organizē divus pasākumus – fokusa grupu par Daugavas ekonomisko potenciālu LEADER sadarbības projekta “Daugavabasmalas” ietvaros un partnerības teritorijā realizēto LEADER projektu apskati.


Gatavojoties LEADER projektu kārtai, 10. jūlijā “Partnerības Daugavkrasts” interesentus iepazīstinās ar jau realizētajiem LEADER projektiem, lai sniegtu informāciju un pieredzi par projektu sagatavošanu un realizēšanu. Pasākuma laikā tiks apmeklēti četri realizētie LEADER projekti, kuros ir veikta gan iekārtu un aprīkojuma iegāde, gan būvniecība. Viesošanās laikā varēs uzklausīt realizētāju stāstus par to, kā paveiktais LEADER projekta ietvaros ir palīdzējis attīstīt uzņēmējdarbību vai dažādot interešu nodarbošanos, kas jāņem vērā sagatavojot un realizējot projektu, kā arī ar ko nācies saskarties visā iepriekšminētajā procesā.


Savukārt pirmajā dienas pusē interesenti aicināti piedalīties LEADER sadarbības projekta “Daugavbasmalas” fokusa grupā, lai diskutētu par Daugavas potenciālu un tā izmantošanu Ķekavas novada ekonomiskajā attīstībā. Projekts tiek realizēts sadarbojoties partnerībām, kuru teritorijas robežojas ar Daugavu un atbilstošo novadu pašvaldībām. Projekta mērķis ir Daugavas baseina ekonomiskā potenciāla izzināšana.


Fokusa grupa notiks “Partnerības Daugavkrasts” telpās, Nākotnes ielā 2 (Kodola ēka, 2.stāvs), Ķekavā no plkst. 9.00 līdz 11.00, savukārt autobuss LEADER projektu apmeklējumam aties no Ķekavas peldbaseina stāvvietas plkst. 11.15, plānotā atgriešanās Ķekavā – plkst. 16.00.
 

Lai pieteiktu dalību pasākumā, aicinām līdz 4. jūlijam aizpildīt pieteikšanās forma saitē: http://ejuz.lv/pieteikansbraucienam.

 

 

"Partnerība Daugavkrasts"

25.06.2019.

 

  Drukāt