Noskaidroti Pierīgas pašvaldību sportiskākie darbinieki

Jūnija izskaņā Saulkrastu sporta centrā, Jūras parkā un Saules laukumā aizvadītas gadskārtējās Pierīgas novadu pašvaldību darbinieku sporta spēles, kurās piedalījās 14 vietvaru komandas. Īpaši lepojamies, jo Ķekavas novada pašvaldības darbinieki šogad kopvērtējumā izcīnīja 1. vietu un iespēju  nākamgad sporta spēļu dalībniekus uzņemt šeit – Ķekavas novadā.
 

Šogad sporta spēļu programmā bija iekļautas sacensības kopskaitā astoņās disciplīnās – volejbolā, klinšu kāpšanā, foto orientēšanās, šķēršļu joslās, airēšanā ar “SUP” dēļiem, braukšanā ar ūdensmotociklu, stafetēs un meistarības pārbaudē “Slightline” trasē.
 

Ķekavas novada pašvaldības komanda kopskaitā ieguva 118 punktus, vislabākos rezultātus uzrādot orientēšanās spēlē un klinšu kāpšanas disciplīnā. Par vienu punktu kopvērtējumā atpalika Baldones novada pašvaldības darbinieki, ierindojoties 2. vietā, bet godpilno 3. vietu šogad sporta spēlēs izcīnīja Mārupes novads ar 110 punktiem.
 

Jau par tradīciju kļuvušās Pierīgas pašvaldību darbinieku sporta spēles tiek rīkotas ar mērķi popularizēt un sekmēt  pašvaldību  darbinieku aktīvu dzīves veidu un sporta attīstību Pierīgā, kā arī veicināt vietvaru darbinieku savstarpējos kontaktus.

 

Adminitratīvā pārvalde

02.07.2019.

  Drukāt