Jūlija vidū veiks asfalta virskārtas izbūves darbus Gaismas ielā 19

Turpinot stāvlaukuma rekonstrukcijas darbus pie daudzdzīvokļu mājām Gaismas ielā 19, būvdarbu veicējs A/S “A.C.B.” plāno veikt asfalta virskārtas izbūves darbus laikā no 15. līdz 19. jūlijam, taču konkrēts darbu veikšanas laiks vēl tiks precizēts. Iedzīvotāju ievērībai – asfaltēšanas laikā objekta zonā nebūs iespējams novietot transportlīdzekļus, tādēļ aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai.
 

A/S “A.C.B.” informē, ka objektā “Auto stāvlaukuma pārbūve pie Ķekavas novada pašvaldības administrācijas ēkas Gaismas ielā 19, Ķekavā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā” plāno veikt asfalta virskārtas izbūves darbus periodā no šā gada 15. līdz 19. jūlijam. Par precīziem asfalta seguma ieklāšanas darbu datumiem uzņēmums informēs jaunnedēļ. Informācija tiks publicēta pašvaldības informatīvajos kanālos – sociālajos tīklos un mājaslapā.

Kā norāda būvdarbu veicējs, asfalta virskārtas ieklāšanas laikā objektā būs aizliegts novietot jebkāda veida transportlīdzekļus – stāvvietas tiks norobežotas ar būvniecības žogu. Ierobežojums attiecas uz stāvlaukumiem un brauktuvēm Gaismas ielā 19 – K-9; K-8; K-4; K-5; K-6; K-2, ka arī pie garāžu kooperatīva un kafejnīcas “Bamba Leo”.

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un darbu veikšanas periodā automašīnas novietot kādā no šīm vietām:

  • gar ceļu uz Sporta klubu;
  • stāvlaukumā pie Ķekavas kultūras nama (ierobežojums, kas liedz automašīnas stāvlaukumā atstāt uz laiku, kas ilgāks par trīs stundām, attiecas tikai uz stāvlaukuma pusi, kas atrodas tuvāk Gaismas ielai);
  • stāvlaukumā pie Ķekavas sākumskolas Nākotnes ielā 1a. 


Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

 

Administratīvā pārvalde

04.07.2019.

  Drukāt