Uzmanies no viltus tautas skaitītājiem!

 

Šobrīd noris 2011. gada tautas skaitīšanas otrais posms, kas ilgs no 17. marta līdz 31. maijam. Šajos divarpus mēnešos tautas skaitītāji uz tiem mājokļiem, kuru iemītnieki nav aizpildījuši anketu internetā, drīkst doties jebkurā dienā, tai skaitā arī brīvdienās un svētku dienās, no plkst.7.00 līdz pat plkst.21.00.

Kā pārliecināties, ka atnācis tautas skaitītājs?
 
Izprotot iedzīvotāju bažas par dažādiem drošības jautājumiem, aicinām pievērst uzmanību šādām pazīmēm – katram tautas skaitītājam ir apliecība un īpaša datorsoma ar tautas skaitīšanas logo un kārtas numuru. Ja vēlaties noskaidrot tautas skaitītāja identitāti, zvanot uz bezmaksas tālruni 80000777, nosauciet skaitītāja vārdu, uzvārdu, savu dzīves vietu un uz datorsomas redzamo skaitītāja numuru. Centrālās statistikas pārvaldes darbinieki apstiprinās tautas skaitītāja identitāti.

Ja iedzīvotājiem ir jautājumi par tautas skaitīšanas norisi, tad ikviens var vērsties reģionālajā koordinācijas centrā vai CSP Informācijas centrā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, vai arī no pirmdienas līdz sestdienai no plkst.8:00 līdz plkst.21:00 un svētdien no plkst.10:00 līdz plkst.21:00 zvanīt uz bezmaksas informatīvo tālruni 80000777 vai rakstīt uz e-pastu tautasskaitisana@csb.gov.lv.
 
Plašāka informācija:
www.tautasskaitisana.lv  
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
  Drukāt