Izsludināta Lielās Talkas akcija „Nāc talkā Latvijai!”
 
 
Laikā no 22.marta līdz 15.aprīlim Lielās Talkas organizatori aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju brīvprātīgi līdzdarboties Lielās Talkas organizēšanā un iesaistīties akcijā „Nāc talkā Latvijai!”.
 
Akcijas laikā ikvienam interesentam ir iespēja kļūt par Talkas brīvprātīgo palīgu, apzinot savā pilsētā vai novadā piesārņotās vietas, kuras Lielās Talkas laikā, 30.aprīlī, būtu nepieciešams satīrīt un sakopt. Tāpat brīvprātīgie palīgi tiks aicināti arī atzīmēt savas tuvākās apkārtnes skaistākās, gleznainākās vietas, kur ikviens varētu gūt prieku, iedvesmu un labas emocijas. Papildus akcijas dalībnieki, atbildot uz āķīgiem anketas jautājumiem, varēs bagātināt savas zināšanas dažādos vides jautājumos.
 
Lai piedalītos akcijā, Lielās Talkas mājas lapā www.talkas.lv, sadaļā „Nāc talkā Latvijai!” ir jāaizpilda anketa: jāatbild uz 10 jautājumiem par atkritumiem un vidi, kā arī interaktīvā kartē jāatzīmē piesārņotā un skaistā vieta savā pilsētā vai novadā, pievienojot arī situāciju dokumentējošas fotogrāfijas.
 
Pirmie 1000 akcijas dalībnieki, kuri būs pareizi atbildējuši uz konkursa jautājumiem, kā arī interaktīvajā kartē atzīmējuši nepieciešamos punktus, saņems dāvanu – īpašu akcijas T-kreklu.
 
Plašāka informācija: www.talkas.lv
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
  Drukāt