Ķekavas novada pašvaldība ievieš vienoto bezmaksas informatīvo tālruni 8488

No 2019. gada 25. jūlija sācis darboties Ķekavas novada pašvaldības bezmaksas informatīvais tālrunis 8488, kas ieviests, lai veicinātu ērtāku iedzīvotāju saziņu ar pašvaldību. Zvanot uz informatīvo tālruni var pieteikt komunālo pakalpojumu bojājumus, sazināties ar pašvaldības reģionālo policiju, kā arī saņemt konsultācijas par pašvaldības sniegtajiem pakalpojumiem.
 

 

Vienotais bezmaksas informatīvais tālrunis darbosies Ķekavas novada pašvaldības darba laikā, savukārt pieteikt avārijas situācijas, piemēram, cauruļvada plīsumu vai izsistu logu daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā, kā arī sazināties ar pašvaldības policiju, būs iespējams visu diennakti.
 

Informatīvais tālrunis ieviests ar mērķi atvieglot iedzīvotāju saziņu ar Ķekavas novada pašvaldības iestādēm un speciālistiem. Zvanot uz viegli iegaumējamu telefona numuru 8488, zvanītājs varēs izvēlēties atbilstošo sarunas tematu un tikt automātiski savienots ar atbildīgo jomas speciālistu, tāpat joprojām būs iespējams sazināties ar klientu apkalpošanas centra darbiniekiem, lai noskaidrotu citus interesējošos jautājumus.
 

Ķekavas novada pašvaldība turpina uzlabot uz klientu orientētu un efektīvu pašvaldības sniegto pakalpojumu klāstu, ieviešot arvien jaunus risinājumus ērtākai pakalpojumu saņemšanai.


Administratīvā pārvalde

25.07.2019.

 

  Drukāt