Asfaltēšanas darbi Gaismas ielā 19 ir noslēgušies

Ķekavas novada pašvaldības Īpašuma pārvaldes speciālisti informē, ka ceturtdien, 25. jūlijā, ir noslēgušies asfalta virskārtas izbūves darbi pie daudzdzīvokļu mājām Gaismas ielā 19. Tuvākajā laikā notiks teritorijas apzaļumošana, gaismekļu un ceļazīmju uzstādīšana, kā arī horizontālo marķējumu uzklāšana- šos darbus ieplānots pabeigt līdz augusta vidum.
 

A/S “A.C.B.” informē, ka būvdarbi objektā “Auto stāvlaukuma pārbūve pie Ķekavas novada pašvaldības administrācijas ēkas Gaismas ielā 19, Ķekavā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā” ir veiksmīgi pabeigti, atlikuši vien teritorijas labiekārtošanas darbi, kas iedzīvotājiem neradīs papildus neērtības, tos plānots pabeigt līdz augusta otrās nedēļas beigām.
 

Ķekavas novada pašvaldība atkārtoti pateicas visiem Gaismas ielas 19 tuvāko māju iedzīvotājiem par sapratni un pacietību, saskaroties ar īslaicīgajām neērtībām, kas radušās būvniecības laikā. Pašvaldība cer, ka atjaunotais ceļa segums, sakārtotā infrastruktūra, tostarp papildus ierīkotās autostāvvietas ievērojami uzlabos Ķekavas iedzīvotāju ikdienu.

 

Administratīvā pārvalde

25.07.2019.

  Drukāt