Uzstādītas jaunas ceļa zīmes

Noslēdzoties stāvlaukuma rekonstrukcijas darbiem Ķekavā, Gaismas ielā 19, uzstādītas jaunas ceļa zīmes, kas paredz atsevišķus automašīnu kustības un stāvēšanas ierobežojumus.


Posmā gar Gaismas ielu 19, k-5 uzstādītas norādījuma zīmes “Vienvirziena ceļš”, kas paredz lokveida kustību, tāpat vienvirziena ceļš pagarināts arī gar Gaismas ielu 19, k-4, virzienā no otrās uz sesto māju.
 

Tāpat aicinām iedzīvotājus ņemt vērā, ka ir izveidotas jaunas terminētas autostāvvietas pie Ķekavas novada PI “Sociālais dienests”. Turpmāk iedzīvotāji varēs novietot savas automašīnas stāvvietā starp Sociālo dienestu un Ķekavas novada pašvaldību darbadienās no plkst. 8.00 līdz 17.00 uz laiku līdz divām stundām, bet starp Sociālo dienestu un Gaismas ielas stāvlaukumu- līdz vienai stundai. Pārējā laikā un brīvdienās – bez ierobežojumiem.

 

Terminēta autostāvvieta izveidota arī pie Latvijas Pasta filiāles Gaismas ielā 17a, kur automašīnu var novietot darbadienās no plkst. 8.00 līdz 17.00 uz laiku līdz divām stundām, bet pārējā laikā bez ierobežojumiem.
 

Lēmums par jauno ceļa zīmju izvietošanu tika pieņemts, lai piedāvātu iespēju ērtāk novietot automašīnu tiem iedzīvotājiem, kuri apmeklē Ķekavas novada pašvaldību un iestādes. Aicinām autobraucējus ievērot jaunās ceļazīmes, lai veicinātu ērtāku un drošāku satiksmi ikdienā.

 

Administratīvā pārvalde

30.07.2019.

  Drukāt