28.martā Daugmalē notika dienas centra „Adatiņas” atklāšanas pasākums

  

IEGULDĪJUMS JŪSU NĀKOTNĒ! 

 
 
Svinīgajā atklāšanas pasākumā klātesošos uzrunāja Ķekavas novada Domes vadība un deputāti, dienas centra jaunās telpas iesvētīja Doles – Ķekavas ev. lut. draudzes mācītājs Raivis Martinsons. Atklāšanu ar muzikāliem priekšnesumiem krāšņoja sievu kopa "Līves", Daugmales jaunās dziedātājas (Anitas Lubovas vadībā) un vijolnieču ansamblis. Pateicības rakstu par ieguldīto darbu Daugmales dienas centra „Adatiņas” izveidē saņēma projektu vadītāja Agita Eizenberga. Dienas centra vadītāja Ilva Vastlāve un darbinieki saņēma daudzus sirsnīgus apsveikumus un laba vēlējumus turpmākajam darbam.
 
Dienas centrs turpmāk nodrošinās Ķekavas novada iedzīvotājiem alternatīvās aprūpes pakalpojumus, sociālo prasmju attīstību, izglītību, kā arī brīvā laika pavadīšanas iespējas skolas vecuma bērniem, bērniem no sociālā riska grupas ģimenēm, cilvēkiem pensijas vecumā un personām ar funkcionāliem traucējumiem.
 
Pensijas vecuma cilvēkiem būs iespēja apgūt pamatprasmes darbam ar datoru, apmeklēt dažādas radošas un izglītojošas nodarbības, bet radošajā darbnīcā plānotas nodarbības, kas veicinās starppaaudžu attiecību veidošanu. Skolas vecuma bērniem būs iespēja pavadīt brīvo laiku pēc mācībām skolā, iesaistoties nodarbībās un spēlējot dažādas prāta spēles, kā arī sagatavot mājas uzdevumus nākošajai skolas dienai.
 

Par projektu
 
Pašvaldības aģentūras „Ķekavas sociālās aprūpes centra” dienas centrs „Adatiņas” ir izveidots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansiālu atbalstu, kopumā izmaksājot aptuveni 50 000 latu, no kuriem 42 000 latus finansēja Eiropas reģionālās attīstības fonds, 7000 latu – Ķekavas novada pašvaldība un 734 latu – valsts budžeta dotācija. Projekta ietvaros tika iegādāts un uzstādīts alternatīvās aprūpes pakalpojumu sniegšanai nepieciešamais aprīkojums, kā arī izveidoti jauni alternatīvās aprūpes pakalpojumi.
 
 
 
 
 
Informāciju sagatavoja:
Ķekavas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību daļa
Tālr. 67935802

 

  Drukāt