Labo darbu nedēļa ir klāt!


No 7. līdz 13. oktobrim visā Latvijā norisinās Labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv akcija “Labo darbu nedēļa”. Akcijas laikā aicinām arī Ķekavas novada iedzīvotājus paveikt labus darbus, palīdzot līdzcilvēkiem vai rūpējoties par dabu un dzīvo radību.

 

Labdarības organizācija Palīdzēsim.lv jau desmito gadu rīko akciju “Labo darbu nedēļa”. Ar “Labo darbu nedēļu” organizācija mudina ikvienu uz labiem darbiem, kuru sniegšana iespējama bez lieliem naudas līdzekļiem.


Tas var būt elementārākais darbs, pašsaprotama lieta – palīdzēt kādam vecam cilvēkam aiznest pirkumus, palīdzēt kādai kaimiņos dzīvojošai trūcīgai ģimenei, dāvinot mantas, kas jums vairs nav vajadzīgas, sakopt savas skolas pagalmu, doties kopā ar klasi vai ģimeni uz dzīvnieku patversmi, vai viesos pie vecajiem ļaudīm pansionātā, nodot asinis, vākt makulatūru vai ozolzīles dzīvniekiem.


Ķekavas novada pašvaldības darbinieki šajā nedēļā nolēmuši iepriecināt Ķekavas sociālās aprūpes centra iemītniekus, dāvinot  pašu vārītu vai gādātu ievārījumu, kas noderēs gan pie brokastu galda, gan  kā kārums pie tējas vēsajos rudens vakaros!


Lai labie darbi vairojas!

 

Administratīvā pārvalde
07.10.2019.

 

 

 

  Drukāt