Ķekavas novads- labākais novads, lai augtu!

Gaidot Latvijas svētkus, mēs visi vēlamies lepoties mazliet vairāk, izcelt mūsu stiprās puses un pateikties savai valstij par visu, ko šodien varam piedzīvot, izbaudīt, attīstīt un mīlēt! Simboliska dāvana novada iedzīvotājiem valsts svētkos- Ķekavas novada jaunais video.


Mēs, Ķekavas novada iedzīvotāji, varam būt laimīgi un lepoties, ka dzīvojam blakus maģistrālēm, kas mūs savieno ne tikai ar galvaspilsētu, bet visu pasauli! Mieru varam rast dabā, kas ir visapkārt mums- pie Daugavas, ezeriem vai zaļajā mežā. Kopā mēs varam- radīt, ražot, augt un svinēt!


Paldies visiem iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kas atsaucās mūsu aicinājumam un palīdzēja tapt Ķekavas novada video stāstam! Īpašs paldies- Martai un Madarai Deakām, Markam Vidruskim, Ernestam Benkenam, Katrīnai Katei Millerei, Norai Svecei, Kristīnei Asmusai, Armandam Skrodelim, Elīnai Balodei, Edmundam Ļutam, Sandrim Juhnēvičam, Agnesei Maizītei- Juhnēvičai, Viktorijai un Francim Juhnēvičiem, Kristīnei Kurtišai, Kristīnei Eglītei, Jutai, Agrim un Evelīnai Sauliešiem! Tāpat liels paldies SIA “Dabas Zirgi” plašajai saimei, īpaši Līgai Brodužai un Jolantai Rotbergai, Rāmavas muižas saimniecei Ilzei Stefaņekovai, Endijai Pirantei par iespēju nokļūt Baložu jauno dzīvojamo māju projektā “Tuvidi”, novada uzņēmumiem SIA “PAA” un SIA “Mežmaļi+”, kūku meistariem "Pellia a Gusto", SEB bankas Valdlauču filiālei, Ķekavas novada Mākslas skolas pasniedzējai Lienei Ratnikai, Sporta skolas peldēšanas trenerei Aigai Dauburei un peldētājiem!

 

 

Administratīvā pārvalde
14.11.2019.

  Drukāt