Deju kolektīvs „Baloži” cīnās Labiedarbi.lv projektu konkursā

 

Deju kolektīvs „Baloži” cīnās Labiedarbi.lv 11. projektu konkursā par sabiedrības atbalstu un finansējumu, lai varētu doties uz starptautisku folkloras festivālu Polijā.  Finansējums paredzēts dzīvās mūzikas - kapellas atalgojumam un Zemgales tautas tērpu komplekta pabeigšanai.
 
Projekta pieteikumā deju kolektīva vadītāja Regīne Grebežniece rakstīja: „Dejā ir spēks! Latvija sevi atklāj pasaulei caur savas tautas tradīciju un tautas mākslas spēku! Mēs - deju kolektīva "Baloži" dejotāji sajūtam dejas spēku katrā mēģinājumā. Tas liek aizmirst nogurumu. Tas smaida pretī katrā dejā, ko esam apguvuši. Mūsu dejās ir spēks, ko mēs droši varam atklāt citu valstu un tautu pārstāvjiem. Dejas spēks ir tas, kas virza mūs uz šīs deju sezonas mērķi - pārstāvēt Latviju Starptautiskā folkloras festivālā Polijā.”
 
Projekta īstenošanai ir nepieciešams 1792 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, bezmaksas balsojot portālos Labiedarbi.lv (http://goo.gl/m0kch) un draugiem.lv (http://goo.gl/2BI3i). Pašlaik projekts ar 2113 balsu lielu atbalstu atrodas 2. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām. Balsošana abos portālos ir sinhronizēta - neatkarīgi no tā, kurā portālā apmeklētājs nobalso par projektu, saņemto balsu skaits automātiski skaitās kopā un ir identisks abos portālos. Marta projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 7466 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.
 

 
Par Labiedarbi.lv
Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.
 
 
Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:
 www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
  Drukāt