Labdarības projekts "Atnāc, Noziedo un Izbaudi"

Nedēļā starp 1. un 2. Adventi (1. – 8. decembris) interesenti tiek aicināti piedalīties labdarības nedēļā.


Labdarības nedēļas atklāšanas koncerts notiks Ķekavas evaņģēliski luteriskajā baznīcā 1. decembrī plkst. 15:00, noslēguma koncerts 8. decembrī plkst. 19:00 Baldones evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Labdarības nedēļas laikā apmeklētājiem būs iespēja apskatīt Baldones un Ķekavas mākslas skolu audzēkņu izstādi.


Šogad labdarības projekts  'Atnāc, Noziedo un Izbaudi!' vāks ziedojumus un veicinās dzīvnieku patversmes 'Ulubele' atpazīstamību.


Šīs nedēļas laikā atbalstītājiem būs reta iespēja piedalīties pasākumos ne tikai kā klausītājiem, bet arī kā izsoles dalībniekiem, labdarības nedēļas beigās savā īpašumā iegūstot zīmējumu. Pēc labdarības projekta 'Atnāc, Noziedo un Izbaudi!' autora iniciatīvas, sadarbībā ar Baldones un Ķekavas mākslas skolām audzēkņi attēlos tos ‘Ulubele’ mīluļus, kuri joprojām gaida savus saimniekus patversmē, tādējādi veicinot ķepaiņu labāku atpazīstamību. Šie zīmējumi būs apskatāmi gan labdarības projekta Facebook lapā (’CODE - Come over, donate and enjoy’), gan izstādēs Ķekavas un Baldones baznīcās.


Zīmējumi piedalīsies izsolē ’CODE - Come over, donate and enjoy’ Facebook lapā, kur interesenti varēs izvēlēties to darbu, kuru vēlas iegūt savā īpašumā, komentāros zem bildes ierakstot savu izsoles piedāvājuma summu. Izsoles noslēgumā – 8. decembrī interesents, kurš būs solījis augstāko summu, varēs nodot naudas ziedojumus baznīcā, pretī saņemot zīmējumu.


Visi iegūtie ziedojumi tiks nodoti dzīvnieku patversmes ‘Ulubele’ vajadzībām.


Labdarības koncertos uzstāsies koris 'Tempus', mūziķis Eduards Grieznis, flautiste Maija Kļaviņa, Latvijas Nacionālās operas  māksliniece Baiba Tērmane (soprāns) u.c.


Ieeja koncertos par ziedojumiem.


Mūziķa Eduarda Griežņa dibinātais labdarības projekts ‘Atnāc, Noziedo un Izbaudi!’ (angliski C.O.D.E. - ‘Come over, donate and enjoy!’) ir balstīts uz muzikāli un mākslinieciski augsta līmeņa izpildījumu. Līdz šim 12 no pasākumiem noritējuši Latvijā un Londonā (t.sk. Latvijas vēstniecībā Londonā), vācot ziedojumus un informējot auditoriju par tādu labdarības organizāciju darbību un mērķiem kā Mārtiņa fonds, Māras centrs (‘Latvijas Samariešu apvienība’) un dzīvnieku patversme ‘Ulubele’.


Lūk, arī neliels video materiāls par labdarības ieceri un mērķi: https://www.youtube.com/watch?v=bIjpgXSE7z4  


Ja arī Jums ir vēlēšanās piedalīties šajā projektā, lūdzu sazinieties ar Eduardu Griezni Facebook lapā. Kā jebkuram brīvprātīgi organizētam projektam, darboties gribētāju nekad nebūs par daudz! Noteikti spēsim atrast veidu, kā kopā sadarboties labdarības vārdā!


Liela pateicība par sadarbību Ķekavas un Baldones baznīcām, mākslas skolām, mūziķiem, Ulubelei un visiem tiem, kuri palīdz šim projektam tapt arī šogad!


Uz tikšanos labdarības projekta nedēļas 'Atnāc, Noziedo un Izbaudi!' kādā no pasākumiem, un sekojiet aktualitātēm Facebook lapā ’CODE - Come over, donate and enjoy’!

 

 

Labdarības projekta 'Atnāc, Noziedo un Izbaudi!'

25.11.2019.

 

  Drukāt