Akreditēta Ķekavas novada sporta skola

 

Ķekavas novada pašvaldība informē, ka 8. aprīlī stājas spēkā Izglītības kvalitātes valsts dienesta lēmums par izglītības iestādes Ķekavas novada sporta skolas akreditāciju. Sporta skola īstenos bērnu un jauniešu (5-25 g.v.) profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas - mākslas vingrošanu un brīvo cīņu.
 
Lēmums par akreditāciju pieņemts uz diviem gadiem, pamatojoties uz Ministru kabineta 2010. gada 14. septembra noteikumu Nr.852 „Kārtība, kādā akreditē vispārējās un profesionālās izglītības programmas, izglītības iestādes un eksaminācijas centrus”.
 
Skola veiks izglītojoši pedagoģisko un treniņu darbu ar bērniem un jauniešiem, lai nodrošinātu viņu fiziskās un intelektuālās attīstības iespējas, nostiprinātu audzēkņu veselību, pilnveidotu sporta meistarību un lietderīgi pavadītu brīvo laiku.
 
Savukārt talantīgajiem un jaunajiem sportistiem tā nodrošinās augstākās sporta meistarības pilnveidošanas iespējas, sagatavos augstas klases sportistus Latvijas nacionālajām izlasēm. Sporta skola organizēs vietējās, reģionālās, valsts un starptautiskā līmeņa sporta sacensības.
 
Jaunā profesionālās ievirzes izglītības iestāde, varēs saņemt arī valsts finansējumu pedagogu treneru darba samaksai mākslas vingrošanā. Pārējos skolas uzturēšanas izdevumus segs Ķekavas novada pašvaldība.
 
Atgādinām, ka Ķekavas novada sporta skola dibināta 2010. gada 10. jūnijā, 16. augustā reģistrēta izglītības iestāžu reģistrā, septembrī sporta skola saņēma licenci mākslas vingrošanā un brīvajā cīņā.
 
Kontaktinformācija:
tālr.: 29364766
Sporta skolas direktora p.i. Vita Mikitanova
e-pasts: sportaskola@kekava.lv
 
 
Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību daļa

67935802, 67935822

  Drukāt