Ģimenes ārsta dr.Petkus prakse pārceļas uz jaunajām telpām Baložos, Zaļā ielā 5

4. februārī ir saņemts pozitīvs Veselības inspekcijas atzinums par telpu, aprīkojuma un procedūru gatavību ārstnieciskā darba uzsākšanai Baložos, Zaļā ielā 5, tāpēc jau  no 10. februāra šajās jaunajās telpās, 2.stāvā, atradīsies  dr. Tatjanas Petkus ģimenes ārsta prakses vieta.  


Aicinām iedzīvotājus uz Zaļās iela 5 ārstniecības telpu svinīgo atklāšanas pasākumu 7. martā plkst. 12.00.


Lai nodrošinātu ārstniecības telpu atbilstību šodienas prasībām, tika veikta telpu pārplānošana un remonts, veikta visu komunikāciju nomaiņa un daļas grīdu nomaiņa. Savukārt vides pieejamības prasību nolūkos tika pilnībā pārbūvēts sanitārais mezgls, izbūvēts lifts, izveidota stāvvieta personu ar invaliditāti automašīnām un veikta daļēja tuvējo ietvju seguma nomaiņa.


Ņemot vērā telpu un ēkas tehnisko stāvokli, bija nepieciešami lielāki remontdarbi, kā sākotnēji plānots, lai nodrošinātu pēc iespējas netraucētāku ārsta darbu turpmākajos gados. Papildu ārstniecības telpu remontam, tika uzlabots arī ēkas kopējais tehniskais stāvoklis, rekonstruēts siltummezgls, nomainīti logi un veikts remonts vienā no ēkas kāpņu telpām.


Pašvaldības 2020.gada budžetā ir ieplānoti līdzekļi stāvlaukuma un tuvējo ietvju rekonstrukcijas projektēšanas pabeigšanai. Rekonstrukcijas darbu veikšanas laiks būs atkarīgs no valsts budžeta likumā noteiktajām prioritātēm kredītu izsniegšanā pašvaldībām un līdzekļu pieejamības.


Dr. Petkus praksē šobrīd ir 2069 reģistrēto pacientu, no tiem 469 bērni. Savukārt  dr. Petkus bijušajās prakses telpās, Rīgas ielas 2, darbu turpinās Dr. Guntas Āboltiņas ģimenes ārsta prakse.

 

Ķekavas ambulance
05.02.2020.

  Drukāt