Ķekavas novada pašvaldība sveic novada Zelta pāri

 

Sestdien, 15.februārī, Ķekavas novada domes priekšsēdētājas pirmais vietnieks Andris Ceļmalnieks un deputāte Dzintra Medne sveica novada Zelta pāri- Inesi un Jāni Siliņus, kuri savas kāzas svinēja pirms 50 gadiem, Svētajā Valentīna dienā.


Kā stāsta Inese un Jānis Siliņi, pēdējo 50 gadu laikā paspēts patiesi daudz - uzcelta privātmāja, izaudzināts dēls, iestādīts ne viens vien koks un izveidota arī neliela saimniecība. Abi visu dzīvi kārtīgi strādājuši, palīdzot izauklēt arī mazbērnus, un nu jau sagaidīta arī mazmazmeitiņa.


Zelta pāris labprāt dalās ar padomu, kas vienmēr ir bijis vadmotīvs pašu attiecībās un cer, ka noderēs ikvienam laulātajam pārim: “Nav šķēršļu, kurus nevar pārvarēt. Galvenais ir turēties kopā, un dzīvot saticībā vienam ar otru, mīlot no visas sirds ar abpusēju cieņu, un nekad neatteikt otram padot roku grūtā situācijā!”


Ķekavas novada pašvaldība sveic Siliņu pāri, vēlot stipru veselību un enerģiju ikdienas darbus veicot, lai piedzīvotu vēl daudzus laimīgus kopdzīves gadus!


Administratīvā pārvalde
16.02.2020.

 

 

  Drukāt