Uzņēmēji līdz 20. aprīlim var pieteikt vakances skolēnu darbam vasarā

Septīto vasaru pēc kārtas Ķekavas novada pašvaldība aicina uzņēmējus piedāvāt darbavietas novadā deklarētajiem skolēniem. Piedāvājot vasaras darbu jauniešiem, uzņēmēji iegūst ne tikai apzinīgus un strādīgus darbiniekus, bet arī sniedz artavu jaunās paaudzes konkurētspējas veicināšanā, iepazīstot nākotnes potenciālos darbiniekus no Y un Z paaudzēm.


Ķekavas novada pašvaldība arī šogad turpinās atbalstīt uzņēmumus, kuri vasaras brīvlaikā sniegs darba iespējas skolēniem. Kā ik gadu, tiks segta puse darba algas par tiem skolēniem, kuri mācās novada vispārējā izglītības iestādē un ir deklarēti (vai viens no vecākiem ir deklarēts) Ķekavas novadā. Noteikumi, kā tiek organizēts un finansēts skolēnu vasaras darbs, pieejami te.


Šogad aicinām uzņēmējus pieteikt skolēnu vakances jau laicīgi – līdz 20. aprīlim, jo jau 29. aprīlī Ķekavas novada pašvaldība organizēs īpašu pasākumu “Karjernīca - nebumbulē vasarā!”. Pasākuma ietvaros jaunieši varēs ne tikai iepazīties ar piedāvātajām vakancēm un kopā ar speciālistiem sagatavot pieteikumus vasaras darbam, bet arī uzklausīt reālus pieredzes stāstus no studentiem, piedalīties dažādās aktivitātēs, kā arī uzzināt jauniešiem aktuālu un noderīgu informāciju.


Uzņēmēji aicināti iesniegt informāciju par piedāvātajām vakancēm Ķekavas novada pašvaldībā, aizpildot pieteikuma anketu elektroniski https://forms.gle/tbzTWJVpY95boeDR8.


Projekta mērķis ir veicināt aktīvu sadarbību starp pašvaldību un uzņēmējiem, kā arī motivēt skolēnus gūt pirmo darba pieredzi un pilnveidot savas prasmes. Līdz šim Ķekavas novada pašvaldības projektā par skolēnu darbu vasarā iesaistījušies vairāki veiksmīgi uzņēmēji, tostarp, AS “Putnu fabrika Ķekava”, SIA “Tirdzniecības nams “Kurši””, kafejnīca “Bambaleo” u.c.


Papildus informāciju var saņemt Ķekavas novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldē, tālr. 67847169 vai rakstot uz e-pastu darbs.vasara@kekava.lv.



 
Administratīvā pārvalde
02.03.2020.

 

  Drukāt