Apstiprināts Jaunu ideju centra maksas pakalpojuma cenrādis

Ķekavas novada dome 27.februārī apstiprinājusi Jaunu ideju centra maksas pakalpojumu cenrādi, lai turpmāk uzņēmumiem, nevalstiskajām organizācijām, kā arī citiem interesantiem būtu iespēja darbadienās organizēt lietišķus pasākumus, piemēram, seminārus vai apmācības Jaunu ideju centra lielajā zālē.

 


Jaunu ideju centra 1.stāva lielo zāli un galeriju šobrīd varēs izmantot tikai semināru, apmācību, kopstrādes un citu lietišķu pasākumu organizēšanai, kuru norise plānota darbadienās centra darba laikā no plkst.10.00 līdz 18.00 un nedublēsies ar pašvaldības plānotajiem pasākumiem vai interešu izglītības nodarbībām jauniešiem. Jāuzsver, ka primāri šīs telpas tiek un tiks izmantotas pašvaldības un Jauniešu iniciatīvu centra vajadzībām, un tikai brīvajos laikos JIC lielā zāle tiks iznomāta.


Jaunu ideju centra telpu pirmajā aktīvi strādā un darbojas Jaunatnes iniciatīvu centra jaunieši, kas organizē dažādas gan ikdienas aktivitātes - darbnīcas, meistarklases un iedvesmojošas sarunu pēcpusdienas, gan regulārās nodarbības - ar lielu interesi skolēni apmeklē mazo žurnālistu studiju, bet telpas pagrabstāvā norit nodarbības jauniešiem - izveidota audio/ video telpa, kurā darbojas foto un video pulciņi, kā arī ritmikas studija. Tāpat lielajā zāle, pateicoties ierīkotajai audio apskaņošanas sistēmai un stacionārajam projektoram, regulāri notiek tematiskie kino un stāstu vakari, koncerti un muzikālās pēcpusdienas.


Pieaugot aktīvā dzīvesveida piekritēju un sportotāju skaitam, kas grupu nodarbību ietvaros aktīvi izmanto blakus esošo stadionu, tāpēc iznomāt varēs arī Jaunu ideju centra pagrabstāvā esošo ģērbtuvi un dušas telpu.


Atbilstoši nekustamā īpašuma speciālistu vērtējumam un apstiprinātajam cenrādim Jaunu ideju centra ēkas 1. stāva pasākumu zāles un galerijas nomas maksas likme paredzēta 18,15 eiro stundā, savukārt ēkas pagrabstāvā esošās ģērbtuves un dušas telpu nomas maksas likme –  1,21 eiro par personu.   Par minēto telpu nomu tiks slēgts līgums, uz kā pamata tiks izrakstīts rēķins.


Jaunu ideju centra ēka atrodas skaistā vietā - pašā Ķekavas centrā Ķekavas parka un upītes ielokā. Lepojoties ar Jaunu ideju centra veiksmīgajiem arhitektūras un tehnoloģiskajiem risinājumiem, ēka pieteikta arī konkursam "Latvijas Būvniecības gada balva 2019", nominācijā “Pārbūve”.


Plašāka informācija par zāles nomas iespējām, rakstot e-pastu jic.noma@kekava.lv vai zvanot pa tālruni 29345624.


Administratīvā pārvalde
04.03.2020.

 

  Drukāt