Ķekavas novadā pārceļ NĪN apmaksas termiņus

Sakarā ar valstī izsludināto ārkārtas situāciju  šodien, 26. martā, Ķekavas novada domes ārkārtas sēdē, tika nolemts pārcelt  nekustamā īpašuma nodokļa divus apmaksas termiņus  - no 31.marta uz 15. maiju , kā arī  no 15. maija uz 15. jūniju. 


Paldies visiem NĪN maksātājiem, kas jau veikuši maksājumus. Atgādinām, ka nekustamo īpašuma nodokli ir ērti nomaksāt attālināti  - internetbankā vai portālos www.epakalpojumi.lv un www.latvija.lv.  Abos portālos pieejami pašvaldību banku konti NĪN samaksai, kā arī nodokļa maksātājam automātiski uzrādās visa nepieciešamā informācija maksājuma veikšanai. Portālā www.epakalpojumi.lv iespējams veikt nomaksu arī par citas fiziskas vai juridiskas personas īpašumiem.


Veicot maksājumu internetbankā, būtiski ir pārliecināties, vai pārskaitījums adresēts pašvaldībai, kas izsūtījusi paziņojumu par NĪN nomaksu. Pārskaitījums veicams uz kādu no tiem pašvaldības kontiem, kas norādīti sagatavotajā maksāšanas paziņojumā.


Savukārt, ja nav šādu e-iespēju, tad to var izdarīt klātienē bankā vai “Maxima” veikalos, kā arī pašvaldības klientu apkalpošanas centros. Pašvaldībā tikai pieejami bezskaidras naudas norēķini. 


Aicinām iedzīvotājus ņemt vērā, ka norēķinoties “Maxima” veikalos, kasiere noskenēs rēķina svītra kodu par kopējo izrakstīto summu, bet ja klients vēlas rēķinu maksāt daļēji, par to lūgums pabrīdināt pirms maksājuma veikšanas. Komisijas maksa par rēķina apmaksu “Maxima” veikalos ir 0,50 centi.

 

Administratīvā pārvalde
26.03.2020.

 

  Drukāt