Drošības nolūkos arī Ķekavas novadā slēgs aktīvās atpūtas laukumus

Ķekavas  novada krīzes vadības grupas uzdevumā Ķekavas sadzīves servisa centrs šodien, 31. martā, norobežos lielāko daļu aktīvās atpūtas laukumus novadā un tie šobrīd būs slēgti apmeklētājiem, lai pēc iespējas maksimāli ierobežotu pulcēšanās iespējas un mazinātu risku infekcijas Covid-19 izplatībai.

 
Šāds Krīzes vadības grupas lēmums balstās uz svētdien, 29. martā, Ministru kabineta pieņemtajiem stingrākiem ar Covid-19 saistītiem ierobežojumiem -  turpmāk publiskās vietās, neievērojot divu metru distanci, kopā drīkstēs doties tikai divatā vai ģimenes lokā. Visos citos gadījumos ir jāievēro noteikums, ka personām vienai no otras ir jāievēro divu metru distance. Tāpat  šo rīcības nepieciešamību pastiprināja fakts, ka regulāri sniegtā skaidrojošā informācija un izvietotie informatīvie plakāti pie aktīvās atpūtas laukumiem diemžēl vairumā no iedzīvotaju puses netika ņemti vērā un cilvēki  neskatoties uz to pulcējās, neievērojot noteiktos distancēšanās ierobežojumus.   


Aicinām iedzīvotājus būs saprotošiem un ievērot noteiktos ierobežojumus, jo tas tiek darīts visu mūsu labā, lai apkarotu bīstamā koronavīrusa Covid19 izplatību un lai mēs pēc iespējas ātrāk atgrieztos ierastajā dzīves ritmā. Rīkosimies atbildīgi un parūpēsimies par savu un savu līdzcilvēku drošību!


Ja gadījuma, neskatoties uz noteiktajiem pulcēšanas ierobežojumiem, tie tiks klaji ignorēti par pārkāpumu aicinām ziņot Reģionālajai pašvaldības policijai pa tālr. 67937102.



 

Administratīvā pārvalde
31.03.2020.

 

 

  Drukāt