Maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem Sociālais dienests nodrošina pārtikas pakas

Ķekavas novada Sociālais dienests ir sazinājies ar maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem, kurām ir piešķirts pabalsts bērnu ēdināšanai skolā vai bērnudārzā, lai noskaidrotu nepieciešamību saņemt pārtikas pakas.   


Šī paša iemelsa dēļ Sociālais dienests apzinājis arī tā redzeslokā esošās ģimenes, kurām nav piešķirts trūcīgās vai maznodrošinātās ģimenes statuss.


Šīm ģimenēm, kuras izteica vēlmi, sociālais dienests jau ir piegādājis pašvaldības sarūpētās lielās pārtikas pakas.  Šajā pārtika pakā piemēram, ietilpst 30 gab. olas, 1 kg putraimi vai grūbas, 1 kg auzu pārslas, 1kg rīsi, 1 kg griķi, 4 kg milti, 2 kg makaroni, 1 kg manna vai šķeltie zirņi, 4 l eļļa,  4 kg cukura 3 gab. margarīns, kafija, iebiezinātais piens un kakao, pupiņas, zaļie zirnīši, tēja un maize.


Iedzīvotājus, kuri ir nonākuši krīzes situācijā un nespēj nodrošināt savas pamatvajadzības, aicinām sazināties ar Sociālo dienestu, kas katru gadījums izvērtēs individuāli un iespēju robežās sniegs atbalstu savas kompetences ietvaros. Tālr. 67935977; 27876091; e-pasts: socdienests@kekava.lv.

 

Administratīvā pārvalde
31.03.2020.

 

 

  Drukāt