Pašvaldība aicina slēgt apmeklētājiem arī privātos rotaļlaukumus

Ķekavas novada pašvaldība aicina arī privāto daudzdzīvokļu māju apsaimniekotājus sekot līdzi pašvaldības piemēram un slēgt savā teritorijā esošos rotaļlaukumus apmeklētājiem, lai maksimāli ierobežotu pulcēšanās iespējas un mazinātu infekcijas Covid-19 izplatību.


Pašvaldība piedāvā arī privāto daudzdzīvokļu māju apsaimniekotājiem  izvietot informatīvos plakātus pie aktīvās atpūtas laukumiem, kas pieejami šeit.


Atgādinām, ka pašvaldība šonedēļ ir norobežojusi un slēgusi visus savus aktīvās atpūtas un rotaļu laukumus, jo 29. martā Ministru kabinets pieņēma stingrākus ar Covid-19 saistītus ierobežojumus -  šobrīd publiskās vietās, neievērojot divu metru distanci, kopā drīkst doties tikai divatā vai ģimenes lokā. Visos citos gadījumos ir jāievēro noteikums, ka personām vienai no otras ir jāievēro divu metru distance.


Aicinām iedzīvotājus būs saprotošiem un ievērot noteiktos ierobežojumus, jo tas tiek darīts visu mūsu labā, lai apkarotu bīstamā koronavīrusa Covid19 izplatību un lai mēs pēc iespējas ātrāk atgrieztos ierastajā dzīves ritmā. Rīkosimies atbildīgi un parūpēsimies par savu un savu līdzcilvēku drošību!

 

Administratīvā pārvalde
01.04.2020.

  Drukāt