Līdz 15. maijam šķiroto atkritumu laukumā Ķekavā var nodot bez maksas autoriepas un bioloģiskos atkritumus

Ķekavas novada pašvaldība  un atkritumu apsaimniekotājs SIA “Clean R” atgādina, ka vēl šonedēļ - līdz 15. maijam - novada iedzīvotāji var bez maksas nodot vieglo automašīnu riepas un bioloģiski noārdāmus atkritumus, pašiem tos nogādājot šķiroto atkritumu savākšanas laukumā  “Gurnicas”, Ķekavā.

 

No 15. aprīļa līdz 15. maijam šķiroto atkritumu savākšanas laukums  “Gurnicas” Ķekavā piedāvā īpašus pakalpojumus - bez maksas nodot vieglo automašīnu riepas un bioloģiski noārdāmus atkritumus:

  • gada laikā viena privātpersona šķiroto atkritumu laukumā drīkst nodot četras nolietotas riepas no vieglās automašīnas. Netiek pieņemtas riepas no industriālās, celtniecības un traktortehnikas, kā arī riepas ar diskiem;
  • bioloģiski noārdāmie atkritumi ir augi, ziedi, nopļauta zāle, koku lapas, zariņi (līdz 5 cm diametrā). Tie nedrīkst būt ar zemi un akmeņiem.

 

Laukuma darba laiks: otrdienās plkst. 9.00-13.00, trešdienās plkst. 15.00-19.00, ceturtdienās plkst. 9.00-13.00, piektdienās plkst. 13.00-17.00, sestdienās plkst. 11.00-15.00. Svētdiena un pirmdiena ir brīvdiena.

 

Atgādinām, ka arī ārpus īpašām Eko akcijām, kas tiek rīkotas parasti pavasarī un rudenī, Ķekavas novada iedzīvotāji var izmantot šķiroto atkritumu laukuma pakalpojumus.  Šajā laukumā visu gadu bez maksas var nodot kartonu un papīru, plastmasas atkritumus, stiklu, metālu, baterijas, nolietotās elektropreces, sadzīvē radušos bīstamos atkritumus un koksni, kā arī lielgabarītu atkritumus  līdz 150 kg gadā no viena cilvēka.

 

Savukārt, ja novada iedzīvotājiem ir nepieciešams izvest būvgružus vai bīstamos atkritumus (vairāk kā četras riepas, šīferi, dažādas eļļas u.c.) -  aicinām sazināties ar “Clean R” Klientu centru pa tālr. 67111001 vai rakstīt uz e-pastu kc@cleanr.lv,  piesakot maksas pakalpojumu.

 

Administratīvā pārvalde
11.05.2020.

 

 

 

  Drukāt