Slēgs līgumu par strītbola laukuma projektēšanu un būvniecību Baložos

 

Ķekavas novada pašvaldība slēgs līgumu ar SIA “Baltijas būve” par strītbola laukuma  projektēšanu un būvniecību Baložu pilsētā -  Titurgā, Zaļās ielas tuvumā, informē Attīstības un būvniecības pārvalde.


Šobrīd ir noslēgusies iepirkuma procedūra, kurā par uzvarētāju tika atzīta SIA “Baltijas būve”, ar kuru pašvaldība slēgs līgumu, pamatojoties uz Ķekavas novada domes deleģējumu.


Projekta ietvaros plānots ierīkot Baložu pilsētā strītbola laukumu ar diviem spēļu laukumiem atbilstoši strītbola starptautiskajiem noteikumiem - izveidot laukumu ar mākslīgo segumu, piedāvājot divus spēļu laukumus un uzstādot četrus basketbola grozus. Laukumu varēs izmantot iedzīvotāji dažādās vecuma grupās gan aktīvai brīvā laika pavadīšanai, gan dažāda līmeņa sacensībām un sporta spēlēm.


Kopējās strītbola laukuma izveides izmaksas būs gandrīz 64 000 eiro, no tiem 25 500 eiro tiks līdzfinansēti no Lauku atbalsta dienesta, bet lielāko daļu summas  - 38 500 eiro  - segs Ķekavas novada pašvaldība.


Projekts tiek īstenots biedrības “Partnerība "Daugavkrasts" sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas Ķekavas novadam 2015. – 2020. gadam, Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākuma “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” (LEADER) ietvaros ar Lauku atbalsta dienesta līdzfinansējumu (projekta iesnieguma Nr.19-04-AL09-A019.2201-000001).
 

Administratīvā pārvalde
15.05.2020.

 


 

 

  Drukāt