Ķekavas novadā kultūras centri šonedēļ daļēji atver savas durvis apmeklētājiem

Šonedēļ Ķekavas noada kultūras centros daļēji tiek atsāktas dažādas aktivitātes, ņemot vērā valdības noteiktos atvieglotos drošības un pulcēšanās nosacījumus.  

 

ĶEKAVAS PAGASTA KULTŪRAS CENTRS

No 18. maija ir atvērtas Ķekavas bibliotēkas telpas  un pakalpojumu sniedz, ievērojot drošības noteikumus. Pakalpojumus sniedz arī Katlakalna bibliotēka, izsniedzot un pieņemot grāmatas, taču  pašas bibliotēkas telpas atvērtas tiks no 25.maija.

 

Bibliotēkās var nodot un saņemt grāmatas, kā arī izmantot datorpakalpojumus pēc pieprasījuma. Lūdzam vispirms grāmatas pasūtīt e-katalogā: https://balozi.biblioteka.lv vai rakstot uz bibliotēkas e-pastu, vai zvanīt uz bibliotēku darba dienās un vienoties ar darbinieku par konkrētu laiku grāmatu nodošanai vai saņemšanai:
 

 

Ķekavas Novadpētniecības muzejs no 20. maija atver  muzeja telpas  apmeklētājiem, ievērojot visus drošības noteikumus, piedāvājot jaunu izstādi.

 

Doles Tautas nama telpas no 18. maija atvērtas dažādām sanāksmēm, līnijdejotāju nodarbībām (grupa “Latte”, sporta deju individuālajām nodarbībām (vadītājs K. Cīrulis). Tāpat tiek plānota kino demonstrēšanas iespēja.

 

Ķekavas kultūras namā šobrīd 1. stāva vestibilā notiek remonta darbi. Taču līdztekus telpas atvērtas sapulcēm. Kopējās nodarbības  nākamajā nedēļā  atsāks rokdarbu pulciņš. Amatierkolektīvi darbojas attālināti. Arī Katlakalna Tautas namā amatierkolektīvi darbojas attālināti. Saņemot Kultūras ministrijas rīkojuma projektu par  amatierkolektīvu  iespējamu mēģinājumu procesu pēc  25. maijā, tā apstiprināšanas gadījumā kultūras centri organizēs  amatierkolektīvu darbu klātienē.

 

BALOŽU PILSĒTAS KULTŪRAS CENTRS


Baložu pilsētas kultūras nams daļēji atsāk darbību no  18. maiju, ievērojot valstī noteiktos darbības ierobežojumus.

 

Ar 24. maiju tiks rīkoti kino seansi otrdienās un svētdienās, ievērojot valstī noteiktos pasākuma apmeklētāju skaitu – 25 personas, vēlama iepriekšēja pieteikšanās un biļešu apmaksa, izmantojot  internetbanku (tālr. uzziņām 26551966, 67917453).

 

No 18. maija atsāk bezkontaktu sporta nodarbības:

  • Lady fitness (spoguļzāle, pirmdienās, trešdienās, piektdienās plkst. 19.00, trenere Jūlija Ratobiļska, tālr. 29520492);
  • deju fitness (Lielā zāle, pirmdienās, trešdienās plkst. 19.00, trenere Egija Sloka, tālr. 26886528;
  • joga Atma /Jaunā zālē, trešdienās, plkst. 19.00, vadītāja Ieva Čeremisina, tālr. 26351211);
  • Pilates (Lielā zāle, trešdienās plkst. 20.15, trenere Egija Sloka, tālr. 26886528).


Obligāta iepriekšēja pieteikšanās pie treneriem pa norādītajiem tālruņa numuriem!

 

Deju pulciņu treniņstundas:
 

  • “Baloži (Lielā zāle, ceturtdienās plkst. 20.00-21.00, vadītājs Mārtiņš Ezeriņš,
  • “Mirāža”(Lielā zāle,  piektdienās plkst. 19.30-20.30, vadītāja Zaiga Oše.

 

Baložu pilsētas bibliotēka darbu atsāk no 18. maija - var nodot un saņemt grāmatas, kā arī izmantot datorpakalpojumus pēc pieprasījuma. Lūdzam vispirms grāmatas pasūtīt e-katalogā: https://balozi.biblioteka.lv vai rakstot uz bibliotēkas e-pastu, vai zvanīt uz bibliotēku darba dienās un vienoties ar darbinieku par konkrētu laiku grāmatu nodošanai vai saņemšanai - Baložu pilsētas bibliotēka, tālr. 67917775; 29435055, balozu-bibl@kekava.lv.

 

DAUGMALES PAGASTA KULTŪRAS CENTRS


Daugmales pagasta kultūras centrs
atvērts dažādām sanāksmēm, kā arī plānots apmeklētājiem organizēt kino seansus. Amatierkolektīvi darbojas attālināti.

Daugmales pagasta bibliotēkā
ar 18. maiju notiek grāmatu izsniegšana pēc pieprasījuma (pasūtot grāmatas pa telefonu, e-pastā, elektroniskajā katalogā), kā arī grāmatu saņemšana no lasītājiem. Daugmales pagasta bibliotēka: 67957444, daugmales-bibl@kekava.lv.

 

Administratīvā pārvalde
20.05.2020.

 

 

 

 

 

  Drukāt