Biedrība “Solis tuvāk” aicina apgūt braukšanu ar SUP dēli

Biedrība “Solis tuvāk” ar Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam realizē LEADER programmas projektu “Jauni ūdensprieki Ķekavā”.

Lai organizētu jaunas, popularitāti sabiedrībā ieguvušas brīvā laika pavadīšanas iespējas, biedrība vēlas dažādot piedāvājumu un līdztekus smailītēm piedāvāt arī SUP dēļus. Vēlamies turpināt savu iniciatīvu un dot iespēju ikvienam novada iedzīvotājam apgūt braukšanu ar SUP dēli un aktīvi pavadīt brīvo laiku uz ūdens. Biedrība ir iegādājusies 4 piepūšamos SUP dēļus un vestes, ko var saņemt un bez maksas izmantot jebkurš novada iedzīvotājs. SUP dēļi bija pieejami arī bērnu vasaras nometnē “Caur radošumu līdz sportam”, ko no 13.jūlija Baložos rīkoja biedrība.


Tā kā iedzīvotāju interese par SUP dēļu izmantošana ir ļoti liela, aicinām inventāra rezervāciju veikt laicīgi- vismaz 2 nedēļas iepriekš. SUP dēļu saņemšana- Everesta ielā 7, Lapeniekos, Ķekavas novadā.


Uzzināt vairāk un pieteikties: www.solistuvak.lv.

 

Projekts īstenots VRG biedrības “Partnerība “Daugavkrasts”” sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas Ķekavas novadam 2015. – 2020. gadam ietvaros.

 


“Solis tuvāk”
22.07.2020.

 

  Drukāt