Iedzīvotāji atzinīgi novērtē Veselības dienu

 

16. aprīlī Ķekavas novadā jau otro gadu notika Veselības diena, kuru apmeklēja vairāk kā 1000 iedzīvotāji.
 
Ikviens Veselības dienā varēja veikt bezmaksas diagnostikas, piemēram, noteikt cukura un holesterīna līmeni asinīs, ķermeņa masas indeksu, veikt kaulu blīvuma mērījumus, pārbaudīt redzi, izmērīt asinsspiedienu, veikt homoskenēšanu, pārbaudīt kāju vēnas, veikt spirogrāfijas mērījumus u.c. Pasākuma laikā bija iespēja saņemt fizioterapeita, kardiologa, cukura diabēta speciālista, dermatologa konsultācijas, uzzināt visu par pirtīm, veselības apdrošināšanu, uztura bagātinātājiem, pārtikas piedevām (E-vielām), dabīgo kosmētiku, veselīgām tējām un masāžām.
 
Šogad vecāki īpaši varēja iepazīties ar bērnu kopšanas līdzekļiem, pārtiku, veikt stājas pārbaudi bērniem, saņemt fizioterapeita konsultāciju, informāciju par zīdaiņu vingrošanu, Bobata metodi, bet bērni laiku pavadīja piedaloties zīmēšanas konkursā.
 
Lai mudinātu Ķekavas novada iedzīvotājus pievērsties veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, Veselības dienas apmeklētāji varēja izmēģināt nūjošanu un vērot mākslas vingrošanas paraugdemonstrējumus.
 
„Šodien apmeklēju kardiologu, noteicu cukura līmeni, holesterīnu, veicu redzes pārbaudi un saņēmu noderīgu informāciju par veselības profilaksi. Veselības diena man bija ļoti vērtīgs pasākums, kuru labprāt apmeklētu arī nākamgad,” stāsta Ķekavas novada iedzīvotāja Margita.
 
 
Foto: Līva Benete 
 
 
 
Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību daļa
Tālr. 67935822, 67935802, 26576443
 
  Drukāt