Ķekavas novada pašvaldība sveic novada Zelta pāri

Sestdien, 22. augustā, Ķekavas novada domes priekšsēdētājas otrais vietnieks Valts Variks un deputāte Dzintra Medne sveica novada Zelta pāri - Robertu un Gaļinu Melņus, kuri savas kāzas svinēja pirms 50 gadiem.


Roberts un Gaļina Melņi iepazinās Dobeles restorānā, kur Roberts spēleja orķestrī, bet Gaļina kopā ar savu draudzeni atnāca uz dejām. Tas notika 23. februārī un jau pēc pusgada, 22. augustā, pāris svinēja savas kāzas. Kā stāsta Zelta pāris, ja dzīvē ir satikts īstais cilvēks, tad salīdzinoši īsais pazīšanās laiks nav šķērslis ilgai un laimīgai laulībai.

 

Uz Ķekavas novadu dzīve abus ir atvedusi jau 1984. gadā, kur laika gaitā izdevies Rāmavā uzcelt ģimenes māju. Lai stiprinātu savu savienību, 2000. gadā, savās Pērļu kāzās, Melņu pāris salaulājušies arī baznīcā.

 

Ilggadējā laulībā pārim piedzimuši trīs bērni, viens dēls un divas meitas, un viņiem kopā ir astoņi mazbērni. Aizejot pensijā, abi ik dienu aktīvi pavada laiku ceļojot gan pa Latviju, gan tālāk, rūpējoties par dārzu un veltot vecvecāku mīlestību saviem mazbērniem. Zelta pāris par laimīgas laulības noslēpumu min mīlestību, cieņu un pacietību.


Ķekavas novada pašvaldība sveic Melņu pāri, vēlot stipru veselību un enerģiju ikdienas darbus veicot, lai piedzīvotu vēl daudzus laimīgus kopdzīves gadus!


 

Administratīvā pārvalde
23.08.2020.

 

  Drukāt