Augusta un septembra pirmās nedēļas aktuālās izmaiņas ceļu satiksmes organizācijā Baložos

Augustā un septembrī turpinās būvniecības darbi Baložos, Uzvaras prospektā un Jaunatnes ielā, tādēļ aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un ievērot ceļu satiksmes organizācijas izmaiņas.
 

Visu augusta mēnesi Uzvaras prospektā Baložos darbojās iepriekšējās ceļu organizācijas shēmas, t.i. ir pilnībā slēgta satiksme Uzvaras prospektā – līdz septembra pirmajai nedēļai posmā no Baložu pilsētas pārvaldes stāvlaukuma līdz iebrauktuvei uz dzīvojamo māju Uzvaras prospektā 8, savukārt pirmajā septembra nedēļā tiks slēgts posms no Baložu pilsētas pārvaldes stāvlaukuma līdz Doles ielai, tajā skaitā Uzvaras prospekta krustojums ar Kr.Barona ielu. Plānots, ka šis posms tiks slēgts vismaz uz visu septembra mēnesi. Slēgtajam Uzvaras prospekta posmam būs iespējams piekļūt no vienas vai otras ielas gala, kā arī tiks nodrošināta piekļuve pie uzņēmumiem un tirdzniecības vietām.


Jaunatnes ielā visu augusta mēnesi un arī septembrī nav paredzētas jaunas izmaiņas. Jau šobrīd uz ielas ir uzstādītas ceļa zīmes, kas nosaka, ka ielai no abām pusēm jaunās ceļa zīmes “Braukt aizliegts” ir spēkā, vienlaikus paredzot maiņvirziena kustību uz un no uzņēmuma SIA “Baltās naktis” stāvlaukumam (no Rīgas ielas puses).

 

 

Attīstības un būvniecības pārvalde
25.08.2020.

 

  Drukāt