Baložos, Miglas ielā, uzstādīs jaunu LED apgaismojumu

Lai pilnveidotu un modernizētu ielu infrastruktūru, Ķekavas novada pašvaldība uzstādīs jaunu LED apgaismojumu Miglas ielā, Baložos, savukārt, lai uzlabotu elektroapgādes drošumu AS “Sadales tīkls” šajā ielā veiks gaisvadu elektrolīniju pārbūvi par kabeļu līnijām.


Uzlabojot Ķekavas novada iedzīvotāju elektroapgādes drošumu un nepārtrauktību, AS “Sadales tīkls” uzsācis īstenot vērienīgu investīciju projektu Titurgas un Baložu apkaimē, kura laikā paredzēts pārbūvēt aptuveni 10 km 20 kV  (kilovoltu) gaisvadu elektrolīniju par kabeļu līnijām.


Darbi tiks uzsākti septembra sākumā, tādēļ AS “Sadales tīkls” aicina Baložu iedzīvotājus būt pacietīgiem un rēķināties, ka elektrolīnijas pārbūves laikā, Miglas ielā uz būvdarbu laiku tiks atslēgts ielas apgaismojums.


Plānots, ka līdz septembra beigām kabeļu pārbūves remontdarbi tiks pabeigti. Tiem noslēdzoties, Ķekavas novada pašvaldība ierīkos jaunu LED apgaismojumu, kas būtiski uzlabos gan satiksmes drošību, gan , pateicoties LED lampu energoefektivitātei, veicinās arī elektrības ekonomiju.


Administratīvā pārvalde
02.09.2020.

 

 

  Drukāt