Atjaunots Ķekavas kultūras nama vestibils

Ķekavas kultūras nams, svinot savu 50. pastāvēšanas jubileju, ir saņēmis skaistu dāvanu –  atjaunotu pirmā stāva vestibilu un centrālās kāpnes.


Kā informē Ķekavas novada pašvaldības Īpašumu pārvalde, remontdarbu ietvaros vestibils ieguvis jaunu modernu veidolu, kas ir ieturēts vienotā dizainā un līdz ar to saskaņojas ar iepriekš izremontēto Viesību zālīti. Ievērojot Būvniecības valsts kontroles biroja norādījumus, ir atjaunotas Ķekavas kultūras nama galvenās kāpnes, uzliekot trepēm gaišu granīta segumu un uzstādot jaunas metāla margas atbilstoši visām drošības prasībām. Vestibilu rotā vēsturiskais sienas panno “ Viļņo brīvi Daugaviņa, kas ir viens no kultūras nama simboliem kopš tā dibināšanas.

 

 Tāpat, veicot vestibila  remontdarbus, pilnībā atjaunotas labierīcības telpas un tā aprīkojums, ierīkots jauns apgaismojums, uzstādīts grīdas segums, iekārtie griesti un durvis.   

 

Atgādinām, ka Ķekavas kultūras nams ir atsācis savu jauno kultūras sezonu un aicina iedzīvotājus uz pasākumiem.  24. septembrī plkst. 19.30 Ķekavas kultūras namā notiks jubilejas koncerts “Ir 1970. gads”.

 

 

Administratīvā pārvalde
04.09.2020.

 

  Drukāt