Uzņēmēju dienas aicina uz ekspertu diskusijām un digitālām apmācībām

No 28. līdz 30. oktobrim jau ceturto reizi norisināsies Ķekavas novada Uzņēmēju dienas, īpašu uzmanību pievēršot nākotnes izaicinājumiem darba tirgū, atbalsta saņemšanas iespējām uzņēmējiem un digitālo rīku efektīvai izmantošanai. Šogad, pielāgojoties jaunajiem apstākļiem, ekspertu diskusijām būs iespējams sekot līdzi arī tiešsaistē.


Uzņēmēju dienu ietvaros 28.oktobrī no plkst. 10.00  Ķekavā, Jaunu ideju centrā, notiks ekspertu diskusija “Pieprasīts darbinieks un nākotnes darba vieta”, kurā aicinām piedalīties esošos vai topošos uzņēmējus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, kā arī citus interesentus, lai noskaidrotu, kas ir aktuālās prasmes darba tirgū, ko darba devējs sagaida no darbinieka, kā arī ieguvumus no elastīgā darba laika ieviešanas ikdienā.


Savukārt darba ņēmējiem tā būs lieliska iespēja saņemt informāciju par aktualitātēm darba tirgū un kā būt konkurētspējīgiem šodienas mainīgajos apstākļos. Diskusijā piedalīsies Latvijas darba devēju konfederācijas (LDDK) eksperts Pēteris Leiškalns, “Draugiem Group” runasvīrs Jānis Palkavnieks, kā arī Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja Dace Helmane.


28. oktobra pēcpusdienā pārstāvji no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, AS “Attīstības finanšu institūcijas Altum”, kā arī nevalstisko organizāciju sektora dalīsies ar vērtīgu informāciju par dažādiem atbalsta pasākumiem uzņēmējiem - gan COVID-19 radītās ietekmes mazināšanai, gan finansējuma iegūšanai.


29.oktobrī plkst. 10.00 Ķekavas kultūras namā norisināsies apmācības “Digi rīts kopā ar Miķeli Bendiku”, kurās interaktīvā procesā būs iespējams iepazīties ar digitālo rīku iespējām un nozīmi mārketingā, pārdošanā, kā arī uzņēmuma vadībā.


Šogad Ķekavas novada Uzņēmēju dienas norisināsies gan klātienes, gan virtuālā formātā, tādēļ noteikta obligāta iepriekšēja pieteikšanās uz klātienes pasākumiem, savukārt diskusijām tiešsaistē būs iespējams sekot līdz Ķekavas novada sociālo tīklu Yotube un Facebook profilos.


Pieteikšanās uz klātienes pasākumiem -  https://ej.uz/UznemejuDienas2020.


Uzņēmēju dienu noslēgumā, 30. oktobrī, tiks godināti Ķekavas novada veiksmīgākie uzņēmēji nominācijās- “Gada darba devējs”, “Gada ražotājs”, “Gada pakalpojumu sniedzējs”, “Gada mājražotājs / amatnieks”, “Gada labdaris”, “Gada izaugsme”, “Gada uzņēmējs”, “Gada jaunietis uzņēmējdarbībā” un “Iedzīvotāju simpātija” (nobalso te: http://bit.ly/iedzivotajusimpatija2021). Dalība konkursa “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva 2020” svinīgā apbalvošanas ceremonijā ar ielūgumiem.


Uzņēmēju dienas organizē Ķekavas novada pašvaldība, kopā ar biedrību “Ķekavas novada Uzņēmēju padome”, sadarbībā ar partnerību “Daugavkrasts”, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, LIAA Jūrmalas biznesa inkubatoru, AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”, kā arī SEB banku.

 

 

Administratīvā pārvalde
02.10.2020.

 

 

 

 

 

 

  Drukāt