Ķekavā asfaltēs iekšpagalmu pie daudzdzīvokļu mājas Gaismas ielā 19, k.3

Ķekavas novada pašvaldība oktobra vidū plāno uzsākt ielas seguma asfaltēšanas darbus Ķekavā, pie Gaismas ielas 19, korpusa nr. 3. Darbu ietvaros pie šīs mājas tiks atjaunota ielas seguma virskārta, informē Īpašumu pārvalde.
 

Ielas seguma atjaunošanas darbus veiks SIA “Ķekava PMK”.  Kā informē būvnieks, darbus plānots veikt divos etapos - no 15. līdz 23. oktobrim un no 26 oktobrim līdz 5. novembrim.


Būvdarbu laikā pie šīs daudzdzīvokļu mājas būs noteikti satiksmes ierobežojumi.  Par konkrētajiem ierobežojumiem un to darbības laikiem iedzīvotāji tiks informēti gan pašvaldības  informatīvajos kanālos, gan  būvdarbu teritorijā, gan izvietojot informatīvos paziņojumus mājas kāpņutelpās.


Līdzīgu darbu veikšanai Rāmavā, Rāmavas ielā pie daudzdzīvokļu mājām nr. 19,  21 un 23, pašvaldība ir izsludinājusi iepirkumu. Šo darbu ietvaros vel šogad plānots atjaunot minēto māju iekšpagalma segumu, kā arī stāvlaukumu pie SIA “Ķekavas nami”. Taču Rāmavas ielas posms pie mājas nr. 27 tiks sakārtots nākamgad pēc tam, kad “Ķekavas nami” izbūvēs zem ielas jaunus inženierkomunikācijas tīklus.     


Arī daudzdzīvokļu māju iekšpagalma sakārtošanas darbi Ķekavā, Nākotnes ielā, ir pārcelti uz nākamo gadu, kad  šo māju apsaimniekotājs – SIA “’Ķekavas nami” – mainīs novecojošos inženierkomunikācijas tīklus, kas atrodas zem šīm ielām, un tikai pēc tam tiks asfaltētas šīs ielas. SIA “Ķekavas nami” šo tīklu pārbūvi varētu uzsākt nākamā gada pavasarī -  tiklīdz tas būs tehnoloģiski iespējams, un tad pašvaldība veiks ielu asfaltēšanu. Līdz ar to iedzīvotāji iegūtu gan jaunus un drošus inženiertīklus, kas mazinātu avārijas situācijas,  gan noasfaltētas iekšpagalmu ielas.


Atgādinām, ka iepriekšējā gadā plaši asfaltēšanas darbi Ķekavā notika Gaismas ielā 19 pie  sešām daudzdzīvokļu mājām -  nr. 2, 4, 5, 6,  8 un 9  - auto stāvlaukuma un piebraucamo ceļu pārbūves projekta ietvaros.


Administratīvā pārvalde
06.10.2020.

 

 

  Drukāt