Par apkures sezonas sākšanos Ķekavas novadā

 

Kā informē Ķekavas novada apsaimniekošanas uzņēmumi – SIA “Baložu komunālā saimniecība” un SIA “Ķekavas nami”, šobrīd  novadā ir uzsākta apkures sezona un apkure pieslēgta apsaimniekošanā esošajām mājām.

 

SIA “Ķekavas nami” apkures pieslēgšanu uzsāka 14. oktobrī, un šobrīd ir pieslēgtas visas Ķekavas namu apsaimniekotās mājas Valdlaučos, Ķekavā un Daugmalē.  Kā atzīst apsaimniekotājs, iespējams, var gadīties kādas nelielas tehniskas aizķeršanās radiatoru atgaisošanas vai apkures automātikas regulēšanas nepieciešamības dēļ.  Šajos gadījumos aicinām sazināties ar “Ķekavas nami”. https://kekavasnami.lv/par-uznemumu/kontakti/

 

Savukārt SIA “Baložu komunālā saimniecība” norāda, ka apkures sezona Baložu pilsētā ir uzsākta 16.oktobrī un dzīvojamo māju siltummezglos ir ieslēgts apkures režīms visām SIA “Baložu komunālā saimniecība” apsaimniekošanā esošajām mājām.

 

Diemžēl sakarā ar apjomīgajiem siltumtrašu nomaiņas darbiem Titurgā un katlu mājas izbūves darbiem vecajos Baložos siltumapgādes atsevišķos posmos un dzīvojamo māju apkures stāvvados un radiatoros ir sakrājies gaiss, kā rezultātā siltums līdz vairākiem dzīvokļiem var nenonākt.

 

Sistēma dažu dienu laikā tiks pakāpeniski atgaisota gan caur dzīvojamo māju pagrabiem, gan arī caur dzīvokļos esošajiem radiatoriem, ja tiks saņemts pieteikums par atsevišķiem nesildošiem radiatoriem.

 

Lai paātrinātu atgaisošanas procesu, pēdējo stāvu dzīvokļos, kuros ir uzstādīti atgaisošanas krāni, dzīvokļu īpašnieki var veikt atgaisošanu patstāvīgi. Lūdzam neveikt atgaisošanu, ja atgaisošanas krānu nav, vai ja tie ir bojāti. Pieteikumus par nesildošiem radiatoriem lūdzam sūtīt uz janis.drobisevskis@sia-bks.lv

 

 

Administratīvā pārvalde
20.10.2020.

  Drukāt