Ķekavas novada pašvaldības pakalpojumus varēs saņemt attālināti, klātienē tikai ar iepriekšējo pierakstu

Īstenojot Covid-19 infekcijas izplatības novēršanas pasākumus, Ķekavas novada pašvaldība no 29. oktobra uz laiku  pārtrauc klientu pieņemšanu klātienē klientu apkalpošanas centros, taču pakalpojumi klātienē tiks nodrošināti pēc iepriekšējā pieraksta.

 

Pašvaldības pakalpojumus attālināti var saņemt:

  • zvanot pa tālr. 67935803, 66954825, 8488,
  • rakstot e-pastu – novads@kekava.lv,
  • iedzīvotāji var iesniegt iesniegumus un dokumentus, ievietojot slēdzamās pastkastītēs pie pašvaldības klientu apkalpošanas centriem:

    • Ķekavā – Gaismas ielā 19, k.9. (Ķekavas novada domes ēka)
    • Baložos – Uzvaras prospektā 1a (Baložu pilsētas pārvalde) un
    • Daugmalē - “Salnas” (Daugmales pārvalde). Pastkastītes tiks pārbaudītas divas reizes dienā, un saņemtie dokumenti tiks elektroniski apstrādāti.
       
  • būvvaldei dokumentācija jāsniedz elektroniski, izmantojot Būvniecības informācijas sistēmu: https://bis.gov.lv.   Lai saņemtu konsultāciju, aicinām sazināties ar būvvaldes speciālistiem telefoniski vai rakstot e-pastu.  Kontaktinformācija ir šeit: 

 

Pakalpojuma saņemšana klātienē

Pakalpojuma saņemšana klātienē tiks nodrošināta tikai ar iepriekšējo pierakstu, piesakot apmeklējumu pirms tam pa tālruni 8488 vai e-pastu novads@kekava.lv. Taču aicinām epidemioloģiskās drošības nolūkos tomēr rūpīgi izvērtēt nepieciešamību pēc klātienes tikšanās, jo  iespējams, ka šo jautājumu var noskaidrot, izmantojot attālinātās un elektroniskās saziņas iespējas. Apmeklējot iestādi, obligāti jālieto mutes un deguna aizsegi, jāievēro droša distance un jādezinficē rokas.

Aicinām iedzīvotājus šajā laikā aktīvāk izmantot drošas saziņas iespēju – valsts pakalpojumus pieteikt un saņemt elektroniski portālā www.latvija.lv . Ķekavas novada pašvaldības mājas lapā ir pieejama sadaļa “Pakalpojumi” - “E-pakalpojumi”.


 ĶEKAVAS NOVADA DZIMTSARAKSTU NODAĻA


Ķekavas novada Dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumus iedzīvotāji varēs pieteikt, zvanot pa tālr. 29447270.  Pakalpojumi tiks nodrošināti Baložu pilsētas pārvaldes telpās, Baložos, Uzvaras prospektā 1a.     

 

SOCIĀLAIS DIENESTS UN BĀRIŅTIESA

 

Ķekavas novada Sociālā dienesta un Bāriņtiesa nodrošinās pakalpojumu sniegšanu, pirms tam pa tālruni vai e-pastu ar klientu vienojoties par pakalpojuma sniegšanas formātu. Sociālā dienesta kontakti ir šeit  un Bāriņtiesas – šeit. 

 

Ķekavas novada pašvaldības rīkojums par Covid-19 infekcijas izplatīšanās novēršanas pasākumiem Ķekavas novadā.

 

Administratīvā pārvalde
27.10.2020.

 

  Drukāt