Veiksmīgi aizvadītas Ķekavas novada Uzņēmēju dienas

 

Oktobra izskaņā aizvadītas Ķekavas novada uzņēmēju dienas, pielāgojoties jaunajiem apstākļiem  šogad sekot līdzi ekspertu diskusijām varēja arī Ķekavas novada sociālo tīklu tiešraidēs. Ekspertu diskusijas un lektoru sniegtā informācija digitālā formā ir brīvi pieejama jebkuram interesentam.


Ķekavas novada Uzņēmēju dienas norisinājās 28. un 29.oktobrī, īpašu uzmanību pievēršot tādām tēmām kā nākotnes izaicinājumiem darba tirgū, atbalsta saņemšanas iespējām uzņēmējiem un digitālo rīku efektīvai izmantošanai.


28.oktobrī notika ekspertu saruna “Pieprasīts darbinieks un nākotnes darba vieta”, kurā diskutēja par to, kas ir šībrīža aktuālās prasmes darba tirgū, ko darba devējs sagaida no darbinieka un kādi ir ieguvumi no elestīgā darba laika ieviešanas ikdienā. Diskusijā piedalījās Latvijas darba devēju konfederācijas (LDDK) eksperts Pēteris Leiškalns, “Draugiem Group” runasvīrs Jānis Palkavnieks, kā arī Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja Dace Helmane.


28. oktobra pēcpusdienā pārstāvji no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, AS “Attīstības finanšu institūcijas Altum”, kā arī nevalstisko organizāciju sektora dalījās ar vērtīgu informāciju par dažādiem atbalsta pasākumiem uzņēmējiem - gan COVID-19 radītās ietekmes mazināšanai, gan finansējuma iegūšanai.


28.oktobra diskusijas iespējams noskatīties Ķekavas novada Youtube profilā.

 

29.oktobrī norisinājās tiešsaites apmācības “Digi rīts kopā ar Miķeli Bendiku”, kuru vadīja Komercizglītības centra (KIC) biznesa treneris Miķelis Bendiks. Interaktīvā procesā būs iespējams noskaidrot atbildes uz tādiem jautājumiem kā:

 

  • Cik digitāli zinošs vadītājs es esmu šorīt?
  • Kā veiksmīgi vadīt savu komandu attālināti?
  • Ko sagaida patērētājs 21.gs.?

 

Tāpat lekcijas laikā varēja iepazīties ar digitālo rīku iespējām un nozīmi mārketingā, pārdošanā, uzņēmuma vadībā, kā arī  noskaidrot knifus un padomus ikdienas plānošanā un organizēšanā.


Aicinām izmantot iespēju- ikvienam interesentam Uzņēmēju dienu ietvaros notikušās diskusijas un lektoru uzstāšanās ir brīvi pieejamas Ķekavas novada sociālo tīklu Yotube un Facebook profilos. Tāpat aicinām ieskatīties un izpētīt lektoru ieteiktos resursus, kas var palīdzēt ikvienam uzņēmējam:


Bezmaksas kursi par mākslīgo intelektu: https://www.elementsofai.lv/


Bezmaksas kursi par dizainu:  https://www.startdesign.lv/


9 Inovācijas tipi : https://www.gotolaunchstreet.com/innovation-training-programs/innovation-archetype-triggers/


Gartner padomi attālinātai cilvēku vadībai:
https://www.gartner.com/smarterwithgartner/9-tips-for-managing-remote-employees/

 

Nākotnes darbi: https://www.weforum.org/agenda/2020/10/5-thing-to-know-about-the-future-of-jobs/


8 tehnoloģijas, kas jāzina visiem  : https://www.pwc.co.uk/issues/intelligent-digital/disruptive-innovation-emerging-technology/disruption-emerging-technologies.html

 

Ja sekoji līdzi Digi rītam ar Miķeli Bendiku, priecāsimies, ja dalīsieties ar saviem iespaidiem per lekciju un aizpildīsi  Komercizglītības centra (KIC) anketu https://ej.uz/digirits291020

 

Administratīvā pārvalde
09.11.2020.

  Drukāt