Ārkārtējās situācijas laikā ir izmaiņas Ķekavas peldbaseina darba laikos

Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā  ir noteiktas vairākas izmaiņas Ķekavas peldbaseina publiskā apmeklējuma darba laikos un  nosacījumos.
 

No 9. novembra līdz 6. decembrim Ķekavas peldbaseins ir atvērts publiskajam apmeklējumam šādos darba laikos:
 

 

Šobrīd svētdienās ir pagarināts baseina darba laiks par 2 stundām ilgāk, un brīvdienās tas būs atvērts līdz plkst. 22.00.  Tāpat mājaslapā aicinām sekot līdzi baseina apmeklējuma sākuma laikiem, jo tie šobrīd ir mainīti.

 

Lai ievērotu ārkārtas situācijas noteiktos ierobežojumus un nodrošinātu apmeklētāju drošību un mazinātu COVID-19 inficēšanas risku, ir noteikti šādi drošības nosacījumi:

  • apmeklētājiem, kuri vecāki par 13 gadiem, Sporta kompleksā obligāti jālieto sejas maskas (izņemot baseina un dušas telpās);
  • ierobežots laiks, kuru drīkst atrasties ģērbtuvēs, proti, 10 minūtes  pirms paredzētā baseina laika un 20 minūtes pēc baseina laika.;
  • slēgta SPA zona;
  • noteikts apmeklētāju skaita ierobežojums – vienā celiņā, kā arī mazajā baseinā ne vairāk kā 5 cilvēki.


Lai mazinātu vienlaicīgo apmeklētāju skaitu un būtu droši, ka tiekat uz baseinu, pirms apmeklējuma vēlams veikt pierakstu. Tālrunis: 25730 584, e-pasts: sportakomplekss@kekava.lv.


Baseins atvērts tikai  individuālajam peldēšanas apmeklējumam. Grupu nodarbības nenotiek, ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus Covid-19 mazināšanai.    


Baseina apmeklētājiem obligāti jāievēro noteiktās drošības prasības! Atrodoties baseina uzgaidāmajās telpās apmeklētājiem obligāti jālieto mutes un deguna maksas!

 

Administratīvā pārvalde
09.11.2020.

 

 

 

 

  Drukāt