Ķekavas novadā sociāli mazaizsargātie iedzīvotāji bez maksas var saņemt sejas maskas

 

Lai ierobežotu Covid-19 infekcijas izplatīšanos, Ķekavas novada Sociālais dienests aicina novadā deklarētās trūcīgās, maznodrošinātās personas, kā arī personas ar 1., 2. grupas invaliditāti un bērnu ar invaliditāti vecākus bez maksas saņemt sejas maskas.

 

Sejas maskas (2 gab.) no 11. novembra var saņemt Sociālajā dienestā, iepriekš vienojoties ar dienesta pārstāvi. Pieteikšanās zvanot: Baložos tālr. 27876091, Daugmalē - tālr. 29351095, Ķekavā - tālr.25630808, Mellupos tālr.25605739. Lai saņemtu sejas aizsargmaskas, jāuzrāda trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes (personas) izziņa vai personas ar invaliditāti apliecība.

 

Atgādinām, ka Covid-19 izplatības laikā Ķekavas novada pašvaldība bez maksas piešķir divas auduma mutes un deguna aizsargmaskas sociāli mazaizsargātiem iedzīvotājiem. Tāpat ar individuālajiem aizsardzības līdzekļiem tiek nodrošināti pedagogi un pašvaldības iestāžu darbinieki, kuri  sniedz pakalpojumus klātienē.

 

Šo aizsardzības līdzekļu iegādei finansējums tiks ņemts no pašvaldības budžetā atvēlētajiem līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem. Kopumā plānots izsniegt vairāk kā 2000 sejas masku, kas atbilst noteiktajam Eiropas standartam un ir ar atbilstošu sertifikātu.

 

Administratīvā pārvalde
10.11.2020.

 

  Drukāt