Baložos un Odukalnā tiek uzstādīts jauns LED apgaismojums

Lai pilnveidotu un modernizētu ielu infrastruktūru, Ķekavas novada pašvaldība uzsākusi jaunu LED apgaismojumu uzstādīšanu Baložos, Miglas ielā, kā arī specializēta, tieši gājēju pārējām domāta apgaismojuma izbūvi Baložos,  Rīgas ielā, un noslēgusi līgumu par LED apgaismojuma uzstādīšanu Odukalnā, Odukalna ielā, posmā līdz A7 autoceļa robežai.


Kā informē Īpašumu pārvalde,  Baložos, Miglas ielā, šobrīd norisinās LED apgaismojuma uzstādīšanas darbi, kas būtiski uzlabos gan satiksmes drošību, gan, pateicoties LED lampu energoefektivitātei, veicinās arī elektrības ekonomiju. Pirms apgaismojuma uzstādīšanas, AS ‘’Sadales tīkls’’ ir veicis elektrolīnijas pārbūvi, kas uzlabos arī iedzīvotāju elektroapgādes drošumu un nepārtrauktību.


Tāpat šobrīd Baložos, Rīgas ielā 4 un 14, tiek izbūvēts specializēts, tieši gājēju pārējām domāts apgaismojums atbilstoši valstī noteiktajam standartam. Viena no gājēju pārejām atrodas Rīgas un Smilšu ielas krustojumā, otra – Rīgas un Skolas ielas krustojumā, iepretim veikalam “Mego”. Paredzams, ka pēc apgaismojuma uzstādīšanās šajās vietās tiks uzlabota ceļu satiksmes dalībnieku, īpaši gājēju, drošība.

 

Ņemot vērā Odukalna iedzīvotāju priekšlikumus un rūpējoties par satiksmes dalībnieku drošību, ir noslēgts līgums par apgaismojuma izveidi Odukalnā, kur paredzēts veikt apgaismojuma ierīkošanu Odukalna ielā, posmā līdz A7 autoceļa robežai. Apgaismojuma izbūves darbus plānots pabeigt līdz gada beigām. 

 

Administratīvā pārvalde
12.11.2020.

 

  Drukāt