Veiksmīgi startējot projektā, Reģionālā pašvaldības policija uzlabos tehnisko nodrošinājumu

Reģionālā pašvaldības policija veiksmīgi startējot  Zemkopības ministrijas projektu konkursā, saņems finansiālu valsts atbalstu Valsts Zivju fonda izsludinātā projekta ietvaros, ar mērķi iegādāties tehnisko nodrošinājumu zivju resursu aizsardzības pasākumu īstenošanai.


Kā norāda Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš, maluzvejniecības apkarošanai un pierādījumu nostiprināšanai administratīvo procesu lietās, projekta ietvaros ir paredzēts iegādāties divas videokameras. Pašvaldības policijas iesniegtais projekts tika atbalstīts pilnā apmērā ar valsts atbalsta finansējumu 800 eiro apmērā.


Tehniskā nodrošinājuma uzlabošana ir būtisks atbalsts policijas ikdienas darbā, tāpēc Reģionālā pašvaldības policija arī līdz šim ir piedalījusies  vairākos projektos atbalsta saņemšanai. Jau kopš 2017. gada Reģionālā pašvaldības policija veiksmīgi startē Zemkopības ministrijas projektu konkursos, saņemot finansiālu valsts atbalstu Valsts Zivju fonda izsludināto projektu ietvaros, ar mērķi iegādāties tehnisko nodrošinājumu zivju resursu aizsardzības pasākumu īstenošanai. Projektu ietvaros līdz šim iegādāts kvadracikls, sniega motocikls, nakts redzamības kameras, termovizors un pierādījumu nostiprināšanai nepieciešamā videotehnika.


Tehniskais atbalsts noder ne tika maluzvejniecības apkarošanā, tostarp nelikumīgu zvejas tīklu izņemšanā, bet arī ugunsgrēku lokalizācijā, cilvēku un dzīvnieku glābšanā uz ūdens vai ledus.

 

Administratīvā pārvalde
08.12.2020.

 

  Drukāt