Bērnudārzā “Ieviņa” Ķekavā tiks nodrošinātas dežūrgrupas

No 15. decembra pirmsskolas izglītības iestāde “Ieviņa” Ķekavā atsāk darbu, nodrošinot dežūrgrupas  tām ģimenēm, kurām šajā ārkārtējā situācijā  dažādu apsvērumu dēļ nav iespējams bērnus pieskatīt mājās.  


Ņemot vērā saslimstības līmeni bērnudārza “Ieviņa” kolektīvā, no 5. līdz 14. decembrim pirmsskolas izglītības iestāde “Ieviņa” tika slēgta,  lai ierobežotu tālāku vīrusa izplatību.  Šajā laikā bērnudārzā tika veikti papildus dezinfekcijas pasākumi.


Ķekavas novada pašvaldība uzsver, ka, apzinoties ģimeņu nepieciešamību pēc bērnudārza pakalpojumiem, arī ārkārtējās situācijas laikā Ķekavas novadā pirmsskolas izglītības iestādes turpina darbu iespēju robežās.


Pirmsskolas izglītības iestādes ir viena no galvenajām jomām, kurās pandēmijas laikā jo īpaši tiek uzraudzīta situācija un, konstatējot Covid-19 saslimšanas gadījumus, operatīvi tiek meklēti risinājumi un pieņemti lēmumi par bērnudārza darba organizācijas izmaiņām, lai varētu turpināt nodrošināt pirmsskolas izglītības pakalpojumus.    


Pašvaldība izprot un apzinās, ka ģimenēm ar bērniem šobrīd ir ļoti sarežģīts laiks un bieži vien nav iespējas nodrošināt bērnu palikšanu mājās, jo vecākiem jāturpina darba gaitas un atvaļinājumi izņemti jau pirmajā pandēmijas vilnī šī gada pavasarī.


Ķekavas novada pašvaldība saka paldies visiem bērnudārzu pedagogiem un darbiniekiem, kā arī audzēkņu vecākiem par viņu atbildīgo rīcību, nekavējoties ziņojot bērnudārza vadībai par iespējamo saslimšanu ar Covid-19 un līdz ar to pēc iespējas pasargājot savus līdzcilvēkus.       


Administratīvā pārvalde
14.12.2020.

  Drukāt